Hovudside

Hvordan er Temperatur en begrensende faktor for en Cactus?

by Walther

Hvordan er Temperatur en begrensende faktor for en Cactus?

Cactus er ønskelig, lite vedlikehold planter for gartnere. Deres en begrensende faktor er deres manglende evne til å overleve frost eller kulde. Faktisk bør gartnere selv plassere innendørs kaktus i områder der de kan motta nok lys og varme for å forebygge helseproblemer. Forståelse hvor du kan plante kaktus vil hindre dårlig helse eller død.

Utetemperaturer


Din kaktus plante evne til å overleve kulde avhenger av variasjon. Noen kaktuser tåler temperaturer under 32 grader Fahrenheit, mens andre dør ut når temperaturen dip under 50 grader Fahrenheit. Gartnere kan legge merke til at spissene på deres kaktus planter dør ut i løpet fryser. En måte å finne ut hvor godt planten kan overleve kalde temperaturer er å finne ut sin opprinnelse. For eksempel, de echinocereus arter oppsto i det sørlige USA og Mexico. Disse kaktusene tåler frost. Men kaktus fra Baja, California, er for øm å leve gjennom minusgrader.

Beste stedene å plante Utenfor


En måte å øke mengden av varme til din kaktus er å plante i de sydvendte områder av hagen din. Disse områdene får mest sollys. Vanning er en annen måte å hjelpe en kaktus overleve vintertemperaturer. Kaldt vær og mettet jord er en dødelig kombinasjon for kaktus planter. Din kaktus skal vannes sjelden i vintermånedene, slik at det forblir sovende og i stand til å håndtere kalde temperaturer.

Planting innendørs


Noen gartnere ønsker å hoppe over hodepine assosiert med å finne ut hvor deres kaktus vil overleve og bringe planter i for vinteren. Det er viktig å holde kaktus i et område hvor temperaturen ikke dip under 40 grader Fahrenheit. Holde kaktus plante i garasjen vil ikke i tilstrekkelig grad beskytter planten eller gi det nok sollys. Videre ta kaktus tilbake utenfor når du er sikker på at den siste frost i året som har gått.

Hvor å plassere Cacti


Plasser potte kaktus i et område der det ikke er noen temperatursvingninger. Unngå områder ved siden av air condition, ofte brukte dører, ovner eller der det er høy luftfuktighet. Velg et sørvendt vindu for kaktus plante. Pass på at vinduet er dekket med en ren gardin å hindre sunburning kaktus. Når du tar din kaktus ut igjen i løpet av våren, plassere anlegget i skyggen. Øk mengden av sollys anlegget mottar hver dagene før det er tilbake i full solen.