Hovudside

Hvordan lage en hjemmelaget Hengende Tomato Planter Med en 2-liters flaske

by Walther

Hvordan lage en hjemmelaget Hengende Tomato Planter Med en 2-liters flaske

Folk som ønsker å dyrke tomatplanter i hagen deres trenger ikke lenger å finne en plass til å grave ut en hage. Du kan lage en hjemmelaget hengende planter ut av en 2-liters flaske for voksende tomater på terrassen din. En flaske planter fungerer samt tomat planters tilgjengelig for kjøp, og denne metoden er gunstig for miljøet siden det resirkulerer plastflasker som ellers kan ende opp i et deponi. Eksperimenter med voksende paprika, squash og agurk opp-ned når du mestrer tomatplante.

Bruksanvisning


•  Ta av korken og vask innvendig og utvendig av flasken med såpe og vann. Skyll godt og la tørke helt før du skjærer.

•  Skjær en 2-tommers diameter hull ca 1 cm fra nedre kant. Påfør industriell tape rundt den runde åpningen kanten. Male flasken med vannfast maling eller pakk utsiden med industriell tape for å unngå varmeskader på plantens rotsystem.

•  pund en liten spiker inn i midten bunnen av flasken for å lage hull og sette kroken øye-en for en kleshenger.

•  Velg en 6-tommers høye tomat frøplante og sette den inn i flasken gjennom kutt hull. Invertere anleggs nøye mate toppen gjennom tuten slik at den henger utenfor flasken.

•  Bland 1 ss. beinmel med nok godt drenerende potting jord for å fylle flasken. Hold frøplante omtrent en tomme over tuten og pakk blandingen i flasken for å holde anlegget på plass.

•  Hang flasken på en solid stang fra krokøyet-the. Hell vann i flasken gjennom kutt hull til den renner gjennom bunnen tut der tomat henger. Overvåke jordfuktighet hver dag, og bruke vann for å holde jorda fuktig, men ikke våt.