Hovudside

Hvordan Steam Clean en Window

by Walther

Hvordan Steam Clean en Window

Steam er god for mer enn de-wrinkling gardiner, de-wrinkling klær eller smug åpner konvolutter. En damp renere med en damppistolen eller dyseenhet kan bli satt til å arbeide rengjøring nesten enhver husholdning overflate og gjør spesielt godt med rengjøring glass - så lenge glasset ikke er sprukket og så lenge det ikke er veldig kaldt ute. Prøv å unngå damp renhold vinduer på kalde dager som den ekstreme temperaturforskjellen kan sprekke glasset.

Bruksanvisning


•  Fest damppistolen eller jet dyse vedlegg til damp renere, og slå støvsugeren til en middels eller lav dampinnstilling.

•  Hold munnstykket på damppistolen ca 6 inches bort fra vinduet overflate, og beveg den over glasset før du har dampet hele vinduet.

•  Kjør en nal ned vinduet, tørk bladet med en myk klut og gjenta litt lenger ned vinduet. Fortsett med overlappende, nedadgående bevegelser til du har squeegeed hele vinduet tørr.

•  Bruk jet dyse fra en avstand på ca 6 inches til damp rengjøre vinduskarmen, låsene, spor og andre deler av vinduet. Følg opp med en børste, om mulig, å skrubbe miste noen sta jord som du fortsette å bruke damp renere på en lav-dampinnstilling. Hvis du ikke har en børste for renere, bruker en egen børste å skrubbe jord løs før retur med dampen.

•  Drape en myk klut over damp renere munnstykke vedlegg, og bruke dette til å tørke ned flater ramme, spore og klinke du bare renset.

Tips og advarsler


  • Du kan også damp rengjøre vinduet ved drapering en microfiber eller annen lofri klut over en nal vedlegg på damp renere, sette støvsugeren til lav damp og tørke ned hele vindusflaten som en pre-rensing. Fjern håndkleet fra nalen og damp hele vinduet, squeegeeing ned som beskrevet ovenfor.