Hovudside

Slå en Stump Into en Krakk

by Walther

Slå en Stump Into en Krakk

Trestubber ofte ender opp som brensel eller bare forbli i gården for å råtne. Men det er mange andre bruksområder for disse store biter av tre, herunder gjøre dem til funksjonelle krakker å bruke innendørs eller i utendørs sittegrupper, for eksempel en brann pit området. Selv stubben krever litt arbeid for å få det inn i en brukbar tilstand, de leverer er billig og stubben er vanligvis gratis.

Bruksanvisning


•  Finn en stubbe som er mellom 9 og 18 inches bred. Å avgjøre en høyde for krakk, finn en stol som du synes er behagelig og måle avstanden mellom setet og gulvet. Hvis stubben er fortsatt i bakken, don vernebriller og arbeidshansker og kutte det ned ved hjelp av en motorsag. Skjær flat tvers over bunnen av stubben, ca 1 cm fra bakken.

•  Still stubben på et plant underlag, for eksempel en arbeidsbordet. Sikre stubben er nivå ved å plassere en carpenterâ € ™ s nivå på toppen av det. Hvis luftboble i nivået ikke sentrere, avskåret noen av toppen av stubben ved hjelp av en tre flyet før det er nivået. Hvis det er nødvendig, å kutte tre ut av begge ender av stubben nivå det ut.

•  Installer et stykke middels sandpapir på en slipekloss og sand kuttet endene av avføring før de føles glatt når du kjører hånden over dem. Sørg for å sand toppen kanten av stubbe samt å fjerne de skarpe kantene opprettet når du klippe det.

•  Fjern bark fra sidene av avføring ved å plassere en meisel på toppen av barken der den møter hard og banke forsiktig med en hammer. Arbeid deg nedover for å strippe veden av. Rotere stubben med klokken og strippe en annen vertikale delen av bark av på samme måte. Fortsette inntil all barken er fjernet. Deretter sand sidene ved hjelp av et medium sandpapir for å glatte tre.

•  Åpne en boks med tre flekken hvis du ønsker et annet enn en naturlig trefarge. Male flekken på små 4- til 5-tommers seksjoner ved hjelp av en pensel. Deretter umiddelbart tørke området ved hjelp av et papirhåndkle for å fjerne overflødig flekken. Stubber absorbere flekken raskt, så la flekken sit mørkere farge. Fortsett til du flekke hele toppen og sidene av stubben, om ønskelig.

•  Vent til flekken tørker og åpne en boks med lakk. Påfør et strøk til hele toppen kutt seksjon samt sidene for å forsegle tre.

Tips og advarsler


  • Hvis du bruker stubben avføring innendørs, snu det og lim følte til bunns i det, slik at det ikke klø tre eller laminatgulv.