Hovudside

Hvordan bygge en Brick BBQ Peis

by Walther

Hvordan bygge en Brick BBQ Peis

Du trenger ikke å investere mye penger i en fancy bakgård BBQ - bygge en selv med enkle materialer fra jernvarehandelen og litt kulturell innflytelse. Polynesiske kulturen (spesielt på Hawaiian Luau) påvirket metoden for grilling i en underjordisk grill kalles en "imu." Dette kan bygges i en bakgård, mens camping eller på stranden, så lenge det er borte fra elementer som kan ta fyr som pensel. Selv bygge denne murstein BBQ peis tar tid og hardt arbeid, slow-matlaging, anbudet kjøtt som resulterer gjør det verdt.

Bruksanvisning


•  Bløtlegg løvtre chips i vann over natten slik at de er grundig fuktig. Dette sikrer sjetongene vil ulme i BBQ brann, ikke bare brenne opp.

•  Bruk spade til å grave et hull i bakken som er tre meter dyp. En firkantet form er vanlig, men du kan også lage den i en sirkel form hvis ønskelig. Grave hullet om tre meter bred og tre meter lang.

•  Legg trekull på bunnen av ildstedet hullet, å legge den rundt 3-4 inches dyp. Starte en brann i kull og kontinuerlig legge ledningen av tre til brannen er stor og varm.

•  Sett opp støtte for BBQ rist ved å plassere et par av murstein på hver side av hullet, eller for firkantede former, på alle fire sider. Stable klossene så høyt eller så lavt som du vil. Det er viktig at de er solid.

•  Layer løvtre chips som du dynket i et jevnt lag på bålet. Sett opp BBQ rist på klossene.

•  Forbered kjøttet du har tenkt å lage mat på murstein BBQ peis. Hvis du ønsker å bruke den typiske luau stil av grilling, går du videre til trinn 7. Hvis ikke, så kan du bare legge maten på smurt grillrister og la det koke.

•  Forbered kjøttet for imu-stil matlaging ved å pakke den godt inn i rene striesekker som har blitt dynket i vann i minst et par timer. Pakk kjøttet neste i aluminiumsfolie. Så pakk de striesekker i hønsenetting. Fylle skitt du fjernet fra å grave tilbake i graven rundt kjøttet. Lett dryss et par tommers lag av skitt over hønsenetting. Dette skaper en smoking effekt for maten. Skitt vil ikke komme på faktisk kjøtt på grunn av burlap, folie og kylling aluminiumstråd.

•  La kjøttet koke i ca 45 minutter per pund, men det er det beste alternativet for å bruke et termometer for å måle temperaturen. Biff, må kalv og lam steker være en minimal temperatur på 145 ° C, svinekjøtt ved 165 ° C, malt kjøtt på 160 ° C, og alt fjærfe ved 170 ° C. Hvis du ikke begrave kjøttet i tradisjonell imu stil, vil du vite at kjøttet er ferdig når char merkene er tydelige og saft kjøre ren.