Hovudside

Trenger du mer enn én Tomato Plant å få Tomatoes?

by Walther

Trenger du mer enn én Tomato Plant å få Tomatoes?

En bakgård hage er en god måte å spare dagligvarebutikk penger. Noen planter krever mer enn ett utvalg for å pollinere blomster. Andre planter, som tomater, ikke avhengig av pollen fra en annen plante å sette frukt. Det kan plante flere forskjellige varianter fordi man vil forskjellige typer av tomater, men de er ikke nødvendige for tomatproduksjon.

Tomato Flower Anatomy


Tomat planter produserer små, gule blomster som er mindre enn 1 cm i diameter når de er helt modne. I motsetning til enkelte blomster som krever et nytt anlegg for befruktning, tomat blomster har både mannlige og kvinnelige organer. Dette gjør tomat blomster til selv rød flyten når pollen røyter og fullfører gjødsling prosessen. Miljø- og ernæringsmessige faktorer påvirker antall blomster på en tomatplante.

Vilkår for Pollinering


Tomat planter er best egnet til pollinerende blomster og sette frukt på tørre, breezy dager med temperaturer mellom 60 og 70 grader F. temperaturer som faller under 55 grader F eller opphold over 75 grader C over natten gjør det vanskelig for blomstene til riktig gjødsle. Overdreven fuktighet påvirker pollen potens og evne til å befrukte blomster og sette frukt.

Hjelpe Pollinering Process


Bier er naturens beste middel for pollinerende tomat blomster. Bee vinger vibrere blomstene mens biene samler pollen, risting noen av pollen inn i blomsten, gjødsling det. Forsiktig risting dine tomatplanter bidrar befrukte blomster. Hvis du vokser tomater i et drivhus eller holde anlegg omfattet for beskyttelse eller varme, prop dekslene på en slik måte at det er rikelig med ventilasjon. Som vind og frisk luft å passere gjennom dine tomatplanter ikke bare hjelper pollinering, men holder også bladverket tørr, noe som gjør det vanskelig for soppskader å infisere plantene dine.

Andre hensyn


Selv om krysspollinering er ikke nødvendig, det kan skje uhell med noen varianter. Hvis du ønsker å bevare arvestykke tomatplanter, ikke plante mer enn at variasjon i hagen din. Bier eller vinden kunne bære pollen fra andre tomat varianter å befrukte andre planter.