Hovudside

Trinn-for-trinn-instruksjoner for å bygge et vindu skjermen

by Walther

Trinn-for-trinn-instruksjoner for å bygge et vindu skjermen

Bygge et vindu skjermen er ikke vanskelig og vite hvordan du er praktisk, spesielt hvis du trenger å gjøre tilpasset store skjermer eller reparere store skjermer, som skjermer for skjermede-dører, eller hvis du har dyr som ødelegger skjermene. Skjermene består av rammer som har spor på den ene siden, strukket skjerm over rammen holdes på plass av disse spor og topp fjærer som holder skjermen på plass i vinduet.

Materialer


Du trenger en skjerm kit, som skal være lett tilgjengelig på din lokale jernvarehandel og vil vanligvis inneholde alt du trenger for å bygge rammen, slik som topp fjærer, trekker hånden og en spline verktøy. Hvis kit inneholder ikke disse, må du kjøpe dem separat (selv om de bør plasseres i den samme delen av butikken som skjermen kit). Hvis du kjøper en spline verktøy separat, får en som passer til bredden av sporene i skjermen kit eller en som kommer i en multi-pack for ulike bredder. Du vil også trenge et verktøy kniv og en rull med skjerm bred nok til å dekke rammen.

Konstruksjon


Måle vinduet du bygger skjermen for og trekke 1/4 tomme fra måling på alle sider. Dette er hvor stor skjermen er rammen skal være. Ta av spline fra skjermen kit ved å trekke det i den ene enden. Bruk en baufil for å kutte skjermen ramme til størrelse. Subtraher for lengden av hver sone. Instruksjonene i skjermen kit vil forklare hvor mye du skal trekke fra hver måling. Når alle sidene av skjermen har blitt kuttet, montere rammen ved å skyve de mindre deler av hjørnene til endene av rammens sider. Når du legger til de øverste hjørnene, setter skjermen fjærer ifølge kit retninger første. På dette punkt i rammen er fullført. Test det ved å montere den inn i vinduet for å være sikker på at alle målingene er korrekte.

For å feste skjermen, strekke den fra rulle over hele rammen. Skjær rullen gratis forlater om en tomme av overlappende skjerm. Bruk spline roller å skyve skjermen inn i sporene på rammen. Arbeid deg rundt hele rammen før du har trykket på skjermen i alle sidene. Hold skjermen stram som du gjør dette. Klippe av overflødig skjermen med verktøyet kniv. Når skjermen er trimmet er den klar til å bli montert i vinduet.