Hovudside

Hvordan å fjerne vann fra en Pool

by Walther

Hvordan å fjerne vann fra en Pool

Hvis du eier et svømmebasseng, på et tidspunkt vil det trolig må dreneres. Pool eiere kan velge å tappe deres basseng for en rekke årsaker, som for eksempel forurensning, generelt vedlikehold eller reparasjon, eller bare som en forberedelse for vinteren. Dessverre, drenering bassenget er ikke så enkelt som å trekke en plugg, men med riktig utstyr og litt flid, kan du ha et tomt basseng på kort tid.

Bruksanvisning


•  Slå av strømbryteren som leverer strøm til bassengets filtreringssystem. Finn og slå av automatisk vannpåfyllingsventilen. Plasseringen av denne ventilen varierer ved bassenget, men du kan sikkert finne det i nærheten av en stuss på utsiden av huset.

•  Se etter rengjøringsport for å få tilgang til kloakk linje eller septiktank. Renses porten er vanligvis plassert i bakken og har en firkantet innrykk for en skiftenøkkel på toppen.

•  Fjern cleanout port deksel med skiftenøkkelen og sett avløpsslangen inn i porten. Den andre enden av dreneringsslangen til den nedsenkbare pumpen. Plasser dreneringspumpen i bassenget dypeste området. Når du slår på pumpen og sett den inn i bassenget, vil det renne på ca 12 liter per minutt.

Tips og advarsler


  • Stadig sjekke cleanout port for å sikre at det ikke er tett. Hvis det er, slutte å pumpe og ta kontakt med en rørlegger. Unnlatelse av å gjøre dette kan resultere i flom-muligens inne i huset ditt.