Hovudside

Hvordan Pot en Container-Grown Rose Plant

by Walther

Hvordan Pot en Container-Grown Rose Plant

Rosebuskene kan være velduftende og delikat blomstrende tillegg til din gårdsplass eller dekk. Container-vokst roseplanter referere til disse typer roser som lett kan transplanteres fra potten fra barnehagen rett inn en dekorativ hage container. Potting en container-vokst rose krever nøye innledende planting for å skape det beste miljøet for din rose til å trives og vokse. La oss se på den beste måten å pot en container-vokst rosebusk.

Bruksanvisning


Hvordan Pot en Container-Grown Rose Plant


•  Undersøk bunnen av den valgte container for å se etter dreneringshull. Hvis det ikke er noen, punch noen inn i bunnen av planter potten med en skrutrekker og hammer. Plasser beholderen i sin permanente plassering siden denne potten vil være ganske tung når de er fylt med stein og jord.

•  Line bunnen 2 inches av planter med grus. Dette fremmer drenering og blokkerer dreneringshull for å hindre jordtapet ut i bunnen av planter.

•  klippet plast plante potten rundt rosebusken forsiktig for å fjerne denne midlertidige potten. Klemme på planter for å løsne jord vil også gratis de fleste planter. Skjæring kan du skrelle bort plast potten og forhindre skade på røttene.

•  Hold rose plante roten ballen i hendene og forsiktig jobbe fingrene i jorda. Ikke trykk for hardt, men vrikke fingrene til å løsne smuss å oppmuntre røttene å vokse ut i stedet for tilbake i sentrum av rotklumpen. En lett spray av vann rettet mot roten ballen vil også gi ut noe skitt å frigjøre røttene.

•  Fyll planter halvfull med potting jord. Kaste inn et par håndfuller av torvmose og bland godt. Torv funksjoner for å gi næring til jorda og bidrar med drenering. Hvis du velger å legge næringsrikt benmel til jord, hell det i mens du oppretter jord blanding.

•  Plasser rosebusk inn i planter så bunnen av hovedstammen ligger 1 til 2 inches under planter kanten.

•  Legg plantejord og torvmose til planter inntil nivået når bunnen av anlegget. Trykk ned på jorda til fast fjerne luftlommer. Fortsett å legge jord til skitten når en tomme eller to under planter felgen.

•  Mulch den øvre overflate av planter for å holde på vann. Du kan også bruke overflødig grus for å hjelpe kjøle det øverste jordlaget i planter.

•  Vann til bunnen av anlegget inntil jorden blir fuktig, men ikke søkk våt. La jorda bli bare litt tørr mellom vanning.

Tips og advarsler


  • Velge større planters å tillate god plass for din roser å vokse. Dette reduserer stress til anlegget ved å eliminere behovet for hyppige re-potting.Fertilize container-vokst roseplanter hver 2. uke for en levende vekst og blomstrer.