Hovudside

Kan du installere flere Lights til One Circuit Breaker?

by Walther

Kan du installere flere Lights til One Circuit Breaker?

Elektriske ledninger skal utføres av en kvalifisert elektriker på grunn av føderale, statlige og lokale forskrifter. Unntaket til disse retningslinjene er når et hus bestemmer seg for å installere ledningene selv. I hjemme ledningsnett, de fleste effektbrytere kontrollere flere lysarmaturer og flere utsalgssteder. Muligheten av en effektbryter for å styre disse lamper og stikkontakter er bestemt av en rekke faktorer.

Strømstyrke


Alle effektbrytere har strømstyrke (amp) begrensninger. Antallet forsterkere som lysarmatur krever må tas i betraktning når du kobler flere lys til en effektbryter. Den elektriske kode gir en måte å beregne antall watt hver type bryter kan kontrollere. For eksempel kan en 15-amp effektbryter kontrollere eller være kablet til 600 kvadratmeter boareal. Beregningen er generelt regnet på tre watt per kvadratmeter av stue.

Ledningsnett


Ledningene går fra bryter til lysarmaturer bærer 120 volt elektrisitet. Tre metalltråder omgitt inne en isolert dekselet lett gjennomføre elektrisitet kreves av uttak. En ledning har svart isolasjon viklet rundt metalltråden. En annen ledning har hvit isolasjon, og den tredje tråd er viklet med grønn isolasjon. Den sorte ledningen er hetetråd, som bærer spenning. Den hvite ledningen er den nøytrale ledningen og den grønne ledningen er bakken.

Hjem Kjører


En home run i elektrisk terminologi beskriver hoved elektrisk ledning festet til effektbryter. De fleste hjemme går feste til bryter og deretter kjøre til et rom uttak. Fra dette uttaket, hopper den elektriske ledninger fra stikkontakt til stikkontakt til lysbrytere og lysarmatur. Noen hjemme går, om noen, kjører direkte inn i en lysarmatur, fordi hvert tak lysarmatur skal styres av en veggbryter.

Ledningsnett Prosedyre


Når du kobler flere lys til ett bryter, må du finne ut om hver lampen kommer til å ha sin egen bryter eller styres av en felles bryter. Når du gjøre dette forsøket, kjører du en elektrisk ledning fra et rom uttaket og på lysbryteren eller flere lysbrytere. Fra lysbryteren, kjører du ledningene til lampen. Hvis du bestemmer deg for å kjøre flere lysene av samme bryter, du kjører den elektriske ledningen fra lampen til lampen når den første ledningen drives fra den eneste lysbryter. Husk, en lysarmatur og takvifte kombinasjon regnes som en lysarmatur.