Hovudside

Instruksjoner for Hengende en Drop Ceiling

by Walther

Teknikken med å installere en himling koster mye mindre enn å renovere den opprinnelige taket og gir en enkel metode for å skjule gamle kanaler, ledninger og kabler mens du holder dem tilgjengelige for reparasjon eller vedlikehold. De ulike typer flis design tilgjengelig for sent kan kile anyoneâ € ™ s fancy og kan installeres med svært liten endring til ditt hjem.

Bruksanvisning


•  Mål presise dimensjonene av rommet der du skal henge slippe taket, nøye regnskap for ulike figurer som alkover, bukter, etc. Skisser tak målinger for å skalere på et millimeterpapir for å finne ut hvor mange taket paneler du trenger. Panelene er tilgjengelig i ulike størrelser, med to-fot-by-4-fot å være den mest brukte. Vurderer størrelsen på panelene du bestemmer deg for å installere i ditt rom og taket målingene du har tegnet på grafen, er det bare telle antall paneler du trenger. Du kan ta kontakt med en selger hos din lokale forhandler for å bestemme antall paneler du ville kreve ved å ta de skisserte målinger til ham.

•  Chalk en ledelinje på alle veggene i rommet ved hjelp av en leveler til nettopp markere høyden der du vil at taket for å henge. Tillate et minimum av 3-tommers til 4-tommers klaring under det gamle taket. I tilfelle du bruker innfelte lys i det nye taket, bevilge minst en 6-tommers mellomrom mellom den gamle og nye tak. Høyden slippe taket kan være egnet justeres for å holde kanaler og ledninger skjult.

•  Fest veggen vinkler sikkert til veggene følgende guiden linje du har chalked på veggene. Pass på at veggvinklene ville være nivå mot veggen når de er festet ved hjelp av en leveler. Ikke forsøk å mentalt fastslå om veggvinklene er nivå eller ikke; i stedet, bruke en leveler å unngå en skjev ser slippe taket. Tett spikre veggvinkler til studs, eller du kan bruke skru eller mur ankere. Når du kommer til i hjørnene av rommet ditt, overlapper veggvinkler på innvendige hjørner på vegger, og gjærings vinklene på de utvendige hjørner for en skikkelig finish.

•  Fix øye kroker / skruene på den gamle tak som opphengskablene vil bli hengende. Hver krok bør plasseres jevnt der hoved tee ville møte korset tee. Når krokene er festet til den gamle taket, kuttet opphengskablene til riktig lengde og fest en ledning med en krok / skrue. Alle ledninger skal bli hengende ned like fra det gamle taket og se etter eventuelle bend eller knekk.

•  Heng de viktigste tees med ledningene du har festet til den gamle taket. Skjær de viktigste tees til nøyaktig måling av rom i henhold til skissen grafen du har gjort. Tillate for tykkelsen på veggvinkler langs som de viktigste tees skulle legges, vanligvis 1/8 tommer. Fest hver hoved tee til opphengs ledninger og sted sider på montert veggvinkler etter trimming tees for tykkelsen av vinklene.

•  Fest kryss tees med hoved tees langs sporene som er gitt i de viktigste tees. Sett slutten av hvert kryss tee inn i sporet på hoved tee. Trimme korset tees, om nødvendig, nær veggene. Rutenettet for legging takpaneler er nå fullført.

•  Tilt og skyv hver takpanel i rutenettet hengende fra opphengs ledninger og støttet av veggvinkler. Panelene bør fikse greit hvis skissen du laget var nøyaktig nok. Men som regel må du kanskje trimme paneler med en sag eller kniv for en mer sjarmerende finish.