Hovudside

Hvordan Grow Cactus Pears i containere

by Walther

Hvordan Grow Cactus Pears i containere

Kaktus pære, eller stikkende pære, tilhører Opuntia familie av kaktus planter. Native til det sørlige USA, Mexico og Mellom-Amerika, vokser kaktus pære spesielt godt i varme og tørre klima. Vokst både kommersielt som en avling og plantet som pryd rundt boliger, har kaktus pære store spiselige dråpeformede pads og spiselig oval frukt, både besatt med klynger av små pigger. Cactus pære kan også dyrkes i beholdere, så lenge beholderen er forholdsvis stort, som kaktus pære planter er tunge og kan vokse til flere meter høye.

Bruksanvisning


•  Plasser en 2-tommers lag av grus i bunnen av den store plantepotte for å gi tilstrekkelig drenering. Fylle resten av plantepotte med en blanding av 10 prosent myrtorv, 20 prosent hagejord og 70 prosent sand.

•  Skjær en pute på felles der det grener fra den neste lavere pad fra moder kaktus med barberhøvel kniv. Trimme den avskårne enden av puten torget med barberhøvel kniv. Dryss den avskårne enden med rooting hormon pulver.

•  Still pad på et trygt sted som er kjølig og tørr å tillate den avskårne enden for å bli callused. Sett tørket ende av skjære 1 til 2 inches dypt i jorden i midten av potten slik at puten ligger godt understøttet.

•  Plasser nyplantede pad i et område som mottar full sol slik at puten justerer til nord og sør. Denne justeringen hindrer skjære fra å bli skadet av solen når du er på sitt høyeste punkt i dag.

•  Vann den kutte umiddelbart, slik at jorda er fuktig, men ikke våt, så igjen hver gang jorda drys ut. Skjære vil begynne å produsere nye pads i fire til seks uker.