Hovudside

Hva kan jeg Spray på Mine Utendørs Flags å holde dem fra Fading?

by Walther

Hva kan jeg Spray på Mine Utendørs Flags å holde dem fra Fading?

Sollys, regn, snø og andre værforhold er harde på dine utendørs flagg. Et stoff protectant spray som inneholder en vanntett agent og agenter som beskytter mot ultrafiolette stråler, smuss og mugg vil bidra til å holde utendørs flagg fra falming. Aerosol stoff protectants er tilgjengelig på detaljhandel superstores, jernvareforretninger og Oppussing butikker, samt online utløp.

Beskyttelse


Agentene i stoff protectants hjelpe utvide utendørs Flaga € ™ s liv og blokkere UV-lys fra solen som ikke bare fades Flaga € ™ s stoff, men også fører til at Fabrica € ™ s fiber å svekkes over tid. De protectants gir også et lag av motstand mot fuktighet, flekker og søl. Fabric protectants vil bidra til å bevare andre utendørs elementer også, blant annet tepper, puter og markiser.

Forberedelse


Legge dine utendørs flagg på en ren, flat overflate, for eksempel et bord, kjøkkenbenk eller betongplate. Tørk flaggene rene med en myk klut eller håndkle for å fjerne løst støv og skitt. Spray stoffet protectant i et skjult område og deretter tørke den av med en hvit klut for å teste den kjemiske. Hvis Flaga € ™ s fargen smitter av på den hvite duken, ikke bruk protektanten. Kjøp en protectant som tydelig angir at det er trygt å bruke på fargede tekstiler.

Søknad


Holde stoffet protectant boks 6 til 12 inches fra stoff og spray et jevnt, tynt lag. La stoffet protectant lufttørke i 20 minutter eller den anbefalte tiden på instruksjonene. Snu flaggene igjen og gjenta programmet for den andre siden. Påfør et lag av protectant etter at begge sider er tørre.

Reapplication


Påfør stoff protectant til utendørs flagg hver tredje måned eller den anbefalte tiden i instruksjonene for å beskytte flagg mot elementene og UV-lys. Hvis du bor i et varmt klima, på nytt stoff protectant til dine flagg oftere.