Hovudside

Slik installerer Cedar Landscape Kanter

by Walther

Slik installerer Cedar Landscape Kanter

Installere en hage seng, Paver banen eller annen landskaps tillegg kan legge til attraktivitet din hage eller plen. Når en hage er plantet ved siden av en plen, må du kanskje definere separate områder. Liggende kanter kan skape en klar barriere mellom tun og hage områder, og bruke sedertre kanter kan legge til en rustikk og naturlig stil til landskapsarbeid design.

Bruksanvisning


•  Dig en grøft med en flat spade bredden på sedertre stykker. Avhengig av hvilken stil du velger, kan du begrave de tre stykker helt eller la noen av de tre synlige. Grave grøft til riktig dybde for ditt valg.

•  Still ditt første sedertre kortet på plass i grøften. Om nødvendig etterfylle grøften litt med noen av jordsmonnet fjernes tidligere for å holde cederlignende på plass. Angi neste bord slik at det grensar til det første. Fortsett til du har installert hele kanter.

•  Line opp en 1 meter lang tre stake med kanten av den første sedertre bord. Kjør denne innsatsen direkte ned i bakken med en slegge før det sitter en tomme under den øverste kanten av brettet. Gjenta installerer disse stakes hver 5 meter langs kanter.

•  Hammer lange negler gjennom innsatsen og inn i styrene for å sikre kanter i sin stående stilling. Installere 02:58 spiker i hver stake og bord. Disse stakes hindre styrene fra skiftende med endringer jord.

Tips og advarsler


  • Når grave din grøft, husk at de treplater er rette. Hvis du trenger å jobbe rundt kurver, grave ut en lang litt-buede grøft som gjør at styrene for å lage en myk kurve.
  • Cedar naturlig motstår råte og forvitring, men vil etter hvert slites ned. Søk tre leverandører for trykkbehandlet sedertre stykker. Disse tre stykker motstå råte og forvitring lenger enn ubehandlede stykker.
  • Hvis du begrave mer enn halvparten av sedertre stykker under bakken, kan du ikke trenger de trepinner for å holde kanter på plass.