Hovudside

Gjør-det-selv maur kontroll

by Walther

Gjør-det-selv maur kontroll

Maur er påtrengende insekter som bruker huset som et sted å samle mat. Maur arbeide sammen for å mate sine kolonier, så det som starter som et par nysgjerrige maur spredt rundt i huset til slutt blir til en tykk linje av hundrevis av invaderende skadedyr. Å bli kvitt dem krever en godt avrundet handlingsplan. Maur er tøffe og nådeløse, og en av de mest imponerende former for liv på jorden.

Bruksanvisning


•  forsegle alle åpenbare inngangspunkter med caulk. Finn og caulk områder der du vet maurene går inn i huset ditt. Du kan ikke være i stand til å finne alle mulige sprekk der en maur kan gå inn i huset ditt, men du kan ta bort noen av sine valg og bli kvitt steder de allerede vet om.

•  Rengjør med et insektmiddel rundt inngangspunktene og langs stiene de har vandret. Maur forlate et feromon som andre maur kan spore. Insektmiddel vasker feromon unna.

•  Lås bort alt åpnet mat i lufttett emballasje og rydde opp alle matrester og smuler rundt huset. Maur invadere huset ditt i jakten på mat. Fjerne maten fjerner deres grunn til å være der. Husk også å låse opp kjæledyret mat.

•  Place agn feller utenfor huset ditt. Disse fellene friste maurene med agn som inneholder gift. Denne giften forurenser maur som spiser det, og da giften er spredt over hele kolonien. Disse agn feller også tjene som en distraksjon fra huset ditt som en kilde til mat for kolonien.