Hovudside

Hvordan virker et utekjøkken Ventilasjonsdeksel arbeid?

by Walther

Hvordan virker et utekjøkken Ventilasjonsdeksel arbeid?

Hva gjør den?


Utendørs ventilasjonshetter fungerer akkurat som den ventilasjonshette over komfyren. Den hetter klar røyk og gasser som slippes ut av grillen og flytter den bort fra der du koker eller underholde. Dette er spesielt nyttig hvis du har en innebygd grill eller et komplett utekjøkken og leve i et temperert miljø hvor utendørs underholdende kan skje utover en sesong.

Hvorfor vil du ha en?


Utendørs kjøkken er mer om utseendet og erfaring med matlaging og underholdende utenfor. Ved lufting av røyk og gasser borte fra din matlaging og underholdende området, eliminere du sjansen for dine gjester får et ansikt fullt av grill røyk og minske rest lukten av røyk som vil holde seg til klærne. Hvis platetoppen er mot en vegg, vil det også redusere - men ikke eliminere - røyk og fettrester som danner bak en utendørs grill eller ovn.

Hvordan Virker Det?


Utendørs hetter fungerer på samme måte som innendørs hetter. Hetten sitter over kokeflaten og er utstyrt med en vifte og lys. Den variabel hastighet vifte suger damp og røyk fra matlaging overflaten og ventilerer den til et annet område. Avhengig av hvor ventilen er montert, kan det bli pumpet bort fra huset, inn i en skorstein som fører til huset ditt tak eller i en makt-lufting løsning som bruker en vifte til å blåse røyken gjennom et ventilasjonsrør og bort fra matlaging og underholdende området.