Hovudside

Hvordan Sanitize vannrør

by Walther

Hvordan Sanitize vannrør

Rent vann er viktig for helsen til alle hjem. Over tid kan vannrør utvikle en film eller et lag av mikrobiell vekst som kan forurense drikkevannet med bakterier. Skikkelig rengjøring og desinfiserende dine vannrør på regelmessig basis kan bidra til å hindre bakterier fra å bli en helse bekymring for din familie. Lære å ta vare på din families helse ved desinfiserende dine vannrør.

Bruksanvisning


•  Bruk en kommersiell renere i hovedvannslangen. Finn din viktigste vannforsyning rør og hell den kommersielle renere inn i den. Kommersielle rengjøringsmidler drepe skadelige bakterier gjennom alle vannrør i ditt hjem.

•  Installer en kalkfilter. Vannmyknere fjerne overflødig mengder mineraler som finnes i "hard" vann. Hardt vann inneholder kalsium og magnesium som kan være skadelig for husholdningen vannforsyning. Nedtoningen vannet holder vannrør ren og fri for mineraler.

•  Legg kalk remover til varmtvannstanken. Varmt vann rør er spesielt utsatt for kalk buildup som potensielt kan tette rørene i ditt hjem. Tom halvparten av varmtvannstanken ved å kjøre et varmt vann fra springen i 15 minutter hvis du har en 40-liters tank eller 30 minutter hvis du har en 80-liters tank. Tilsett kalk remover og la den til å sette i noen minutter. Slå på alle varmtvannskranene i ditt hjem og la vannet renne til vannet er fritt for bobler og skum. Dette gjør at vannrørene til være ren og fri for kalk.

Tips og advarsler


  • Spyle rørene etter bruk av vanlig rengjøringsmiddel. Skyll kaldt vann kraner for ett til to minutter og varmt vann kraner for 15 til 30 minutter.
  • Installasjon av vann mykner avhenger av merke og type mykner. Spørre på din lokale jernvarehandel for hva slags tøymykner ville best passer dine home's spesifikke behov.
  • Forsømmer å tømme riktig vannrør etter å ha lagt renere eller kalk remover vil gjøre vannet farlig å drikke eller bruke. Sørg for at alle rørene er ordentlig tømt før du bruker vann.