Hovudside

Er Miracle-Gro OK for Hibiscus?

by Walther

Er Miracle-Gro OK for Hibiscus?

Hibiscus blomster er delikat og fargerike. Disse buskene er innfødt til tropene og trenger spesiell omsorg når det vokser i kjøligere klima. Hvis hibiscus planter er satt i potter, kan du dyrke dem innendørs og plassere dem ute når været er varmere. Hibiscus busker trenger også periodisk befruktning for å holde seg friske. Miracle-Gro gjødsel er en type gjødsel som du kan bruke til å gi nærings kravene til en hibiscus anlegget.

Miracle-Gro


Gjødsel for innendørs planter gir de essensielle plantenæringsstoffer av nitrogen, kalium og fosfor. Disse næringsstoffene må være tilstede i tilstrekkelige mengder for enhver plante til å vokse godt. Miracle-Gro er en velkjent merkevare av gjødsel hjem gartnere bruke for både innendørs og utendørs planter. Miracle-Gro har mange typer gjødsel, avhengig av hvilken type anlegg du er voksende.

Hibiscus Planter


Mange varianter av hibiskus busker eksisterer. Avhengig av variasjon, kan det vokse til å bli 6 til 10 meter høy hvis plantet utenfor. Med riktig beskjæring, kan du holde en hibiscus planten som en middels stor potteplante. Disse blomstrende busker krever delvis skygge til å vokse beste. De har en mørk-grønne blad og kan blomstre fra midspring før midtsommer, avhengig av variasjon. En standard potting jord brukes for potteplanter bør være tilstrekkelig for å vokse hibiscus. Å sørge for at jorda drenerer godt, kan du legge litt sand. Hvis satt utenfor, vil hibiscus blomster trolig tiltrekke seg fugler.

Gjødsling Hibiscus


Lett gjødsel hibiscus tidlig på våren. The Miracle-Gro merkevare av gjødsel selger en type som inneholder plantemikronæringsstoffer som magnesium, kobber og bor. Disse mikronæringsstoffer er viktig for å opprettholde flerårig potteplanter. Bruke denne type gjødsel for din hibiscus anlegget. Noen gjødsel er laget for å gi ekstra næringsstoffer for blomstrende planter. Disse gjødsel vanligvis har en høyere prosentandel av fosfor. Unngå disse gjødsel for hibiscus fordi fosfor kan bygge opp i jord og skade anlegget.

Overgjødsling


Fordi hibiscus plantene er dyrket i potter, de er mer sannsynlig å bli overfertilized enn hvis de vokste i bakken. Dette er fordi overflødige næringsstoffer kan være lettere lekket fra bakken enn de kan i en pott. Hvis du mistenker at din hibiscus kan lide av overgjødsling på grunn av dårlig vekst, mangel på blomster eller misfargede blader, skyll jorda grundig med vann. For å gjøre dette, når jorda i din hibiscus plantens potten er tørr, legg den under dusjen og la den kjøre i flere minutter. Dette vil løse opp og lekke ut overflødig salter som har fremkommet fra befruktning.