Hovudside

Riktig måte å lagre Tulip pærer

by Walther

Riktig måte å lagre Tulip pærer

Det er et par grunner til å lagre dine tulipaner. Hvis du bor i en alvorlig hard vinter klima, vil lagring pærer over vinteren bidra til å beskytte dem mot skade. En annen grunn kan være at du merker at tulipan seng blir overbefolket. Grave opp løkene og skille dem vil gjøre deg i stand til å spre dem ut når du planter dem igjen, noe som gjør for en vakker tulipan seng. Uansett grunn, det er en riktig måte å lagre tulipaner å holde dem friske og klar for en ny sesong av skjønnhet.

Klar Tulip pærer for Storage


Hvis du lagrer tulipaner som er i bakken, må du ta forholdsregler når grave dem opp. University of Illinois Extension forklarer at du bør fjerne pærene fra bakken når de blir sovende. For en våren pære som en tulipan, ville dette være om sommeren. Forsiktig grave pærene fra bakken når løvverk og bladene har begynt å bli brun.

Når du har gravd pærene, trykk forsiktig bort skitt med fingrene. Vær forsiktig så du ikke skader huden på utsiden av pære, da dette bidrar til å beskytte det under lagring. Vask aldri pærene før lagring dem, da dette kan føre til råte hvis de ikke tørke helt før lagring. Legge løkene ut flatt på en gammel avis eller noen papirhåndklær. Pass på at de er i et område som har tilstrekkelig luftsirkulasjon, men ikke direkte solen. Slå pærene etter en dag eller så å la dem tørke helt.

Lagring av Tulip pærer


Når pærene er tørre, som vanligvis etter 2 til 3 dager, ta en grunne pappeske og noen papirhåndklær eller en avis. Du ønsker ikke å bruke en plastboks eller bin fordi det kan skape en fuktsperren. Den beste typen boksen for å bruke er en produsere boksen, som er solid, grunne og har hull på sidene av det. Dette er de boksene som produserer ankommer på Rimi i, og hvis du nærmer deg din lokale supermarked, vil de mer enn sannsynlig være glad for å gi deg noen når de har tømt dem.

Legge et lag med avis, eller frotté, på bunnen av boksen. Legg et lag med pærer i boksen, og pass på å la det være plass mellom dem for luftstrømmen. Legg et lag med papir over pærene, og om nødvendig, legge et lag av pærer på toppen av arket. Dekk med et lag av papir. Hvis du har flere pærer, kan du lagre opp til tre lag i én boks, men ikke stable mer enn det, da det kan føre til press på, og mulig skade på det nederste laget av pærer. Når du har lagt ut din siste laget av pærer, dekk med et siste lag med papir. Ikke steng eller dekke boksen. Plasser boksen på et kjølig, tørt område, vekk fra fuktighet. Den ideelle temperaturen er mellom 60 og 68 grader Fahrenheit. Velg en lagringsplass sted som er også fri for gnagere, som mus og ekorn elsker å spise pærer.