Hovudside

Hvordan få en Wine Stain Out of Cotton Naturligvis

by Walther

Hvordan få en Wine Stain Out of Cotton Naturligvis

Når du søler vin på din favoritt skjorte eller en duk som brukes for spesielle anledninger, setter skuffelse i. Du lurer på om du noensinne vil være i stand til å få flekken ut og gjenopprette varen tilbake til sin opprinnelige tilstand. Det er imidlertid noen naturlig flekkfjerningsmidler som er verdt å prøve på din favoritt bomull klær element, draperi, stol eller sengetøy, for eksempel. Med noen få husholdning rengjøringsmidler og litt tålmodighet, fjerne en vin flekken er mulig.

Bruksanvisning


En tendens til flekken umiddelbart. En flekk fortsetter å sette dypere inn i bomull hvert minutt det er igjen alene. Legg en fille under flekken overflate slik at den ikke sprer seg andre steder.

•  Bland like deler av hydrogen peroxide og kaldt vann i en sprayflaske. Spray blandingen på vinen flekken og la den trenge for en halv time. Skyll en ren fille under kaldt vann. Blot forsiktig for å løsne vin partikler. Ta av fille under, slik at fargen ikke sprer seg til andre områder.

•  Plasser en ny klut under de fargede området. Hell en håndfull salt på eventuelle gjenværende flekken. La den sitte i 30 minutter. Saltet vil absorbere den røde fargestoffer. Børste av salt og undersøke området.

•  Hell 1/4 kopp club soda på flekken. La den sitte i 15 minutter. Blot med en ren fille.

•  Vask elementet som du normalt ville, i henhold til produsentens anvisninger. Bruk kaldt vann og la materialet lufttørke etter vask.

•  Legg merke til om det er noen left markeringer på bomull element. Hvis så, bland 2 liter kaldt vann, 1/2 kopp ammoniakk og 2 ss miljøvennlig vaskemiddel i en sprayflaske. Plasser en ren fille under flekken. Spray blandingen over hele farget området og la den sitte i 30 minutter. Blot den med en ren fille. Vask elementet i vaskemaskinen som vanlig, og la det lufttørke.

Tips og advarsler


  • Legg en kopp eddik i vaskemaskinen etter at flekken er borte. Eddik holder bomull myk og lysere farger og hvite.
  • Bruk kun kaldt vann ved behandling av vin flekker. Varmt vann og tørketrommel varmen vil sette flekken dypere inn i stoffet.
  • Ammoniakk og blekemiddel blandet sammen forårsake en giftig kjemisk reaksjon.