Hovudside

Under Sink Størrelse til La tappekran til Fit Behind

by Walther

Undermount synker montere under benkeplate overflate, men på toppen av vasken kabinettet ved hjelp av spesielle klipp og drivning tetningsmidler. Resultatet er en glatt, ikke-leppe installasjon for en ren, moderne utseende. Hver vask er dimensjonert for å jobbe med eksisterende benkeplater og kraner, så ingen spesiell dimensjonering er nødvendig. Det er imidlertid viktig å vite noen ting om den undermount vask før du velger en for ditt kjøkken.

Under og tappekran Dimensjonering


Den undermount vasken er bygget for å passe inn i en standard 24-tommers bred kjøkkenbenken, som en standard rimmed kjøkkenbenken. Hvis undermount vask er 20 inches bred eller mindre, det gir god plass til å montere en tappekran. Den undermount vask størrelse inkluderer en eller to boller, som varierer i størrelse 8-20 inches fra side til side og 18 inches fra forsiden til baksiden av vasken. Det etterlater en tomme av plass foran vasken og 3 inches bak vasken for kranen. Dette er litt forskjellig fra en topp-montering, rimmed vask.

Felger og Design Betraktninger


Den rimmed vasken har en stor kant rundt vasken boller. Denne rim legger ca 2 inches av totallengden og bredden til vasken. Kranen monteringshullene er inne i dette rim på mest rimmed synker. Dette betyr den totale vasken bredde kan overstige 20 inches fordi ingen ekstra plass bak vasken er nødvendig å montere kranene. Den undermount vasken har ingen øvre kant som en standard rimmed vask, bare en liten leppe som måler mindre enn en tomme. Fraværet av en felg betyr at det er mer plass til å montere kranen på benken, snarere enn i vasken monteringshullene. I hovedsak fortsatt monterer kranen i samme posisjon i begge vasker, men i undermount vask, betyr det ikke montere inne i vasken felgen.

Tappekran Base Dimensjonering


Mange kraner har en base som måler mellom 2 og 3 inches bred. De undermount vask måler ca 20 inches samlet, med en kant av en tomme. Husk, dette rim er under benken, så det tar ikke opp benkplass. Hvis en 1-tommers buffer benkeplass er igjen foran vasken, er tre inches mer tilgjengelig bak det å montere kranen. Så lenge kranen basen er mindre enn 3 inches bred og den totale bredden av vasken er 20 inches eller mindre, vil kranen godt passe på benken.

Før du installerer


Før du installerer en undermount vask, er det best å dobbeltsjekke dimensjoner. Mål benken fra foran til bak og måle vasken fra foran til bak. Du vil ofte finne en 4-tommers forskjell i målingene. Spore ut dimensjonene for vasken installasjon på benken. Posisjonere kranen bak det. Hvis det ikke er nok plass, skyver vasken monteringsområdet fremover. Kan monteres vask så nær forsiden av disken som mulig uten at den fremre leppe skyve foran kanten av skapet.