Hovudside

Plen service Sikkerhetsregler

by Walther

Plen service Sikkerhetsregler

Plen vedlikehold selskapet eiere og operatører står overfor en stor forpliktelse på grunn av innholdet av sin virksomhet. Strøm til utstyr hver dag som har skarpe kniver og deler medfører en risiko for ulykker. Etablering av sikkerhetsregler og retningslinjer som alle ansatte må følge er den beste måten for plenen service fagfolk til å holde skadefritt.

Bruk vernebriller


Uansett hvilken type plen service utstyr du bruker, er vernebriller er nødvendig for å forebygge skader. Gressklippere kan skyte steiner eller andre gjenstander mot plen servicemedarbeidere og huseiere. Luke eaters og edgers kan gjøre det samme. Nesten alt av elektrisk utstyr kan forårsake øyeskader hvis briller eller vernebriller ikke er brukt. Øyebeskyttelse bidrar også til å holde gress og andre utklipp ut av øynene for å hindre irritasjon i øynene.

Slitasje Riktig fottøy


Selv om tennissko er mer komfortabel i de varme sommermånedene, de er mer farlig enn støvler med skikkelig tå beskyttelse. Gressklippere, luke eaters, edgers, jordfresere og annen makt plen service utstyr kan forårsake alvorlige skader på føtter og tær hvis riktige støvler ikke er slitt. Stål-toed støvler er det beste alternativet for plenen servicemedarbeidere. Støvler bidra til å holde plenen servicemedarbeidere beskyttet mot å tråkke på noe skarpt, å bli truffet i foten av et flygende objekt eller ved et stykke plen service utstyr som ikke fungerer.

Vedlikeholde utstyr Riktig


Plen serviceselskaper tjene mer penger ved å ta vare på flere eiendommer hver dag. En av de verste tingene som kan skje med en plen tjeneste ansatt er for en del av utstyret for å bryte ned og forårsake en jobb for å bli forsinket. Funksjonsfeil utstyr kan også gjøre mer enn å føre til en forsinkelse; det kan føre til skader. Riktig vedlikehold av plen service utstyr er viktig for å sikre at ansatte og kunder vil være trygge. Oljen må skiftes regelmessig, samt utføre motormotorjusteringer, blad-skjerping og hjul erstatning. En plen service selskap må ha en person med ansvar for overvåking utstyr vedlikehold slik at det vil bli ferdig i tide.

Krev Riktig trening


Før noen plen service ansatt får lov til å drive en del av utstyret, må han få skikkelig opplæring fra et selskap eier eller veileder. Nesten hvem som helst kan betjene en gressklipper, men plenen service selskaper fortsatt trenger å trene de ansatte på deres spesielle gressklippere. En gressklipper kan ha et unikt aspekt om sin drift som kan skape en sikkerhetsrisiko uten skikkelig opplæring. I tillegg, plen serviceselskaper må ha løpende og oppdaterte treningsøkter når nye deler av utstyret er kjøpt opp av selskapet. Hvis hver ansatt opererer plen service utstyr på samme måte, vil det etterlate mindre av en margin for feil og ulykker.

Riktig Employee Tilsyn


Reglene er effektive, så lenge de blir fulgt. Ett problem med plen serviceselskaper er at når vedlikehold mannskap forlater kontoret og dra ut på en rute, får reglene glemt. Ansatte noen ganger ønsker å få jobben gjort så raskt som mulig. Som et resultat, er hjørner skjæres og sikkerhet kan bli kompromittert. Plen serviceselskaper må ha veiledere jevnlig se på mannskaper mens de er ute på ruter for å sørge for at reglene følges. Surprise inspeksjoner er en god måte å sørge for at sikkerheten ikke blir tatt lett på.