Hovudside

Bug Bomber og Stueplanter

by Walther

Bug Bomber og Stueplanter

Når det kommer til å drepe bugs i hjemmet ditt, kan du velge å bruke en bug bombe stedet for å kalle en exterminator. Bug bomber inneholder vanligvis et insektmiddel og et plantevernmiddel å hjelpe drepe bugs i hjemmet ditt. De er tilgjengelige i en rekke forskjellige merker. Alhough mennesker og dyr er pålagt å forlate hjemmet når de er i bruk, kjemikalier i feil bomber utgjør ingen trussel for potteplanter.

Houseplant Skadedyr


Potteplanter kan bli smittet med skadedyr. Ifølge kontoret Colorado State University Extension ", er en vanlig plage av flere potteplanter som julestjerne, eføy, hibiscus, og Lantana." Drivhus mellus Den mellus suger saft fra anlegget den angrep. Høye infeksjoner kan føre til at anlegget til tidlig slippe blader og wilt. Andre houseplant skadedyr inkluderer edderkopp midd og bladlus.

Bug Bomber


Bug bomber brukes til å behandle en rekke husholdnings skadedyr fra lopper til mygg. De er effektive fordi de inneholder et insektmiddel, vanligvis en pyrethrin, og et plantevernmiddel, vanligvis piperonylbutoksyd (PBO). Pyrethrins og PBOs ofte finnes i vanlige houseplant spray samt feil bomber. Ifølge Colorado State University Extension, pyrethrins er "hurtigvirkende" med lav toksisitet og "kort utholdenhet."

Pyrethrins


En naturlig pyretrin kommer fra en viss type tusenfryd. Syntetiske pyrethrins kalles pyretroider og faller inn under forskjellige navn avhengig av deres produsent. Tetramethrin er en slik bestanddel. Ifølge US Environmental Protection Agency, target skadedyr for kjemisk inkludere "flygende og krypende insekter som veps, Hornets, kakerlakker, maur, lopper, og mygg." Den kjemiske er registrert med EPA og kan brukes "på stueplanter" uten skade forårsaket.

Piperonylbutoksyd


Piperonylbutoksyd er også registrert hos EPA. EPA forklarer PBO "fungerer som en synergist. Synergists er kjemikalier som, mens mangler pesticidal egenskapene til sine egne, forbedrer pesticidal egenskapene til andre aktive ingredienser, inkludert pyrethrins." Dette er grunnen til at feil bomber inneholde både ingredienser - begge er nødvendig for å skape en effektiv, langvarig behandling mot bugs. Ifølge University of Missouri Extension kontor, er PBO en vanlig ingrediens i mange plantevernmidler, inkludert de som er foreskrevet for potteplanter.

Betraktninger


Selv bug bomber er trygt for potteplanter, er det noen hensyn til mennesker. Hvis du kommer i direkte kontakt med spray, rens med såpe og vann, fordi det kan irritere huden. Hvis øynene dine blir forurenset, rens med vann eller et øye vask. Ved lagring av produktet, holde den vekk fra flammer og varme som kan nå et overskudd på 130 grader F. Bug bomber er skadelig hvis det svelges eller inhaleres. Rommene skal være ventilert i minst 30 minutter før retur. Benkeplater må tørkes ned og hendene bør vaskes etter bruk.