Hovudside

Hvordan å rangere Gulv Dampvaskere

by Walther

Gulv damprensere har blitt svært populært de siste årene. De er et miljøvennlig produkt fordi de bruker bare vann, hindrer sterke kjemikalier fra å bli sluppet inn i hjemmene og miljø. Disse damprensere har den ekstra fordelen av å drepe allergener som for eksempel støvmidd, mold og mugg, samt skadelige bakterier og virus.

Som denne husholdningsapparater vunnet popularitet, begynte mange produsenter å lage dem. Det er så mange gulv damprensere å velge mellom, kan det virke vanskelig å vite hvor du skal begynne.

Bruksanvisning


Hvordan å rangere Gulv Dampvaskere


•  Ha i bakhodet hvordan du ønsker å bruke damprenser. Hvis du har et lite hus med alle harde gulv, trenger du sannsynligvis bare en lettere vekt modell. På den annen side, hvis du har et stort hus fullt av teppet, vil du trenge en tyngre vekt modell. Du kan også vurdere om du vil bruke damprenser for møbler, vinduer, bad og til og med klær.

•  Vurder størrelsen på gulvet damp renere. Mindre rengjøringsmidler er lette og enkle å hale rundt huset. På den annen side, større rengjøringsmidler holde mer vann og lar deg jobbe lenger uten å måtte stoppe og fylle på. Den Vapamore MR-100 har nok vann til å kjøre i 50 minutter, mens Whitewing kan gå to timer.

•  Kontroller at rengjøringsmidler du ser på har vedleggene du trenger. Noen rengjøringsmidler kommer med kortere håndtak for rengjøring trapper; andre har vedlegg for å vaske vinduer, tepper, gardiner, madrasser, vasker, hjørner og mer. Noen modeller har ikke kommet med vedleggene, men du kan kjøpe dem separat.

•  Sammenlign hva du får for pengene. Gulv damprensere varierer i pris fra $ 90 til $ 600 eller mer. Husk at små, lettere vekt modeller er vanligvis billigere og enklere å bruke, men de er mest sannsynlig ikke så holdbare som de tyngre, dyrere modeller.

•  Kontroller for garantier og pengene-tilbake-garanti. Noen selskaper, som Vapor Systems LLC, tilby å gi deg pengene tilbake hvis du ikke er fornøyd med støvsugeren. Definitivt se etter en pengene-tilbake-garanti dersom du planlegger å kjøpe en dyrere modell.

Tips og advarsler


  • Sjekk NexTag Sammenligning shopping nettside (nextag.com) for beskrivelser av masse gulv damprensere.