Hovudside

Bete Juice for Ice kontroll

by Walther

Bete Juice for Ice kontroll

Mange huseiere og kommuner er opptatt av effekter av salt og kjemikalier som brukes til å kontrollere is på fortau og veier. Sukkerroer juice kan blandes med salter for å danne en saltoppløsning som kan brukes som et avisings produkt. Bete juice løsningen tilbyr et grønnere alternativ til tradisjonelle is kontrollmetoder.

Hvordan bete juice Works


Bete juice deicers er laget av sukkerroer juice blandet med salter. Når et hus eller en kommune bruker en sukkerroer løsning, sterkt reduserer den mengden av tradisjonelle salter som trengs for å holde isen under kontroll. Løsningen kan brukes før du legger salter eller på sin egen, både før og etter en snø eller is storm. Bete juice gir en kjemisk reaksjon som senker frysepunktet til vann på veien, forårsaker isen smelter. De naturlige pigmenter i den bete juice også fargestoff snøen en brun farge, noe som gjør at snøen til å oppta varme og smelte bort raskere.

Kommersielle produkter


Ved hjelp av bete juice å smelte isen er mer komplisert enn bare å sette en bete gjennom en juicer og helle det på fortauet. Av denne grunn er det best å kjøpe en kommersiell bete basert avisings produkt. Det finnes mange kommersielle produkter på markedet, som alle er en forhåndsblandet saltoppløsning. Disse kommersielle produkter bruke en sukkerfattig bete juice, som er et avfallsprodukt fra normal sukkerroer produksjon.

Fordeler


Bete juice har en lignende hastighet av effektivitet sammenlignet med tradisjonelle salt deicers, men bete løsninger kommer med betydelige fordeler. Siden bete juice bruk reduserer mengden av salt som er nødvendig for is styring, er det et kostnadsbesparende fordel. Det er også bevis for at tradisjonelle saltløsninger som inneholder høyere nivåer av klorid og urea er skadelig for miljøet og vannforsyning, og kan utgjøre en helserisiko. Bete juice også fører til mindre skader på avisingsutstyr, betong og biler enn tradisjonelle salter.

Adopsjon av Kommuner


På grunn av de betydelige fordeler, er bete juice anbefales ikke bare for hjem is kontroll, men blir også tatt i bruk av mange kommunale myndighetene som en del av deres årlige vinter planlegging. Byer og fylker i flere amerikanske delstater og kanadiske provinser begynte å eksperimentere med bete juice is kontroll i slutten '00s, og mange har siden permanent vedtatt praksis.