Hovudside

Måter å holde varmen i hjemmet ditt

by Walther

Holde varmen i hjemmet ditt ved å sørge for hjemmet ditt er godt isolert og luft forseglet kan bidra til å redusere strømregningen, og det kan bidra til å sørge for at hele hjem er varmt hele tiden. Når du tillater isolasjonen i ditt hjem for å forverres, eller hvis du ikke erstatte utslitte dører og vinduer, vil hjemmet begynner å utvikle kalde flekker som kan gjøre hjemmet svært ubehagelig.

Isolasjon


For at din hjem å riktig holde på varmen det må være isolasjon på viktige områder, din loftsetasjen, kjelleren taket, og veggene i ditt hjem som er utsatt for vær og vind. Din loftsetasjen må være isolert for å holde varmen fra rømmer ut gjennom taket. I løpet av vinteren hjemme vil begynne å utvikle store og farlige istapper hvis det ikke er riktig isolert. Istappene utvikle fordi varmen slipper ut gjennom taket, smelter snøen på taket, som går ut i takrenner og re-fryser i takrenner eller på kanten av taket som istapper. Du kan isolere loftsetasjen med rulling i glassfiber isolasjon.

Du kan bruke samme isolasjon for kjelleren taket. Kjelleren taket er også gulvet i den første historien i ditt hjem, og kald luft kan komme opp gjennom gulvplanker. Isolasjonen har vinger, slik at det kan stiftes i mellom gulvet støtter i kjelleren taket. Dine yttervegger er steder hvor varm luft rømming og kald luft kommer inn i ditt hjem. Den beste måten å isolere veggene er med blåst inn isolasjon gjort av en entreprenør eller av deg.

Vinduer og Dører


Vinduer og dører er førsteklasses steder hvor varm luft rømming og kald luft kommer inn i et hjem. Sørg for at vinduene er doble-panelet vinduer med isolasjon mellom de to rutene, vanligvis argon gass. Dører må være riktig hengt slik at de lukker tett, slik at luft kommer inn. Bruk en vær vakt langs bunnen av dørene, og også sette isolasjon rundt hele dørkarmen. En test du kan bruke for å se om vinduer og dører er skikkelig isolert er å holde en tent fyrstikk opp til vinduene og dørene på ulike tidspunkt for å se om flammen beveger seg. Hvis flammen beveger seg deretter luft komme inn og ytterligere isolering er nødvendig.

Andre Spots to Watch


Kontroller isolasjonen rundt tørketrommelen ventilen som gjør at tørketrommelen eksos å rømme huset. Hvis du ikke har en tørketrommel koblet til ventilen, bruke et stykke isolasjon for å stenge av åpningen. Hold et øye med klimaanlegg du har installert i windows, og også se etter eventuelle telefon- eller kabel TV inngangspunkter for å sørge for at de er ordentlig forseglet.