Hovudside

Hvordan erstatte Sand i et Filter

by Walther

Hvordan erstatte Sand i et Filter

Sanden i en pool filter må byttes hvert tredje til femte år, avhengig av hvor mye bassenget brukes. Sanden filtrerer små partikler fra vannet som det er filtrert gjennom pumpen før du går tilbake til bassenget. Partiklene blir skyllet ut av sanden i løpet av spyleprosessen. Imidlertid, etter tid, kan No. 20 silica sand bryte ned og må skiftes ut, slik at grov sand fortsetter å felle smusspartikler i løpet av filtreringsprosessen.

Bruksanvisning


•  Slå av basseng pumpe på overbelastningsbryter. Åpne avfallsutløpet i bunnen av pumpen, slik at vannet kan renne ut.

•  Fjern kuppel dekselet på toppen av pumpen. Å ta av dekselet, løfte opp låsene på hver side av dekselet og dra opp på coveret. Hvis dekselet ikke har blitt fjernet i lang tid, kan det hende du trenger å banke på dekselet forsiktig for å løsne dekselet og pakningen, noe som kan bli sittende fast.

•  Grav ut sand, ved hjelp av plastkopp. Jobbe borte fra sentrum standpipe som har laterals. Du ønsker ikke å skade standrøret ved å skrape sanden bort fra det. Etter at all sanden er ute bortsett fra gjenværende biter rundt sidebrønner ved å bruke butikk vakuum for å fjerne resten av sanden. Forsiktig satt vakuum opp til sidebrønner for å fjerne skitten sand fra innsiden av standrøret.

•  Plasser en liten fille i toppen av stigerøret for å dekke åpningen, slik at ingen ny sand blir på innsiden. Lukker avløpet belastning på undersiden av pumpen.

•  Fyll pumpen halvveis med vann. Starte scooping No. 20 silica sand inn i plastkopp og dumping det inn i pumpen og vann. Ikke hell sanden direkte på standpipe, men i vannet. Fortsett å legge sand til du har lagt riktig beløp.

•  Fjern fille fra standrøret. Inspiser pakningen for omslaget. Hvis det er slitt eller sprø, erstatte den før du setter på dekselet. Når dekselet settes på bassengpumpe, sørg for at den multiventilen er i "Tilbakeslags" posisjon og slå på basseng pumpe på overbelastningsbryter. La pumpen kjøre i spylings stilling til vannet i seglasset er klart. Slå av pumpen, slår multiventilen til å filtrere og slå på pumpen.

Tips og advarsler


  • Forskjellig størrelse pumper trenger ulike mengder sand. Se på brukerhåndboken for å se hvor mye sand som er nødvendig og bare bruke dette beløpet.