Hvordan lage en bakgård Grass Tennisbane


Tennis er profesjonelt spilt på tre flater; asfalt, leire eller gress. Mens du spiller på asfalt gjør du enkelt ved å gå til din lokale rec sentrum, spille på gress er ganske sjeldent for en vanlig spiller. Men, med en liten innsats, kan du lage din egen gress tennisbane rett i bakgården! Her er hvordan!

Bruksanvisning


•  Finn et sted. Du ønsker å finne et sted i hagen din som er så flat som mulig. En standard tennisbane er 78 meter lang og 36 meter bred. Mange amerikanske bakgårder kan lett romme en slik plass. Hvis du ikke helt har bredde, redusere bredden til 27 fot. Som er på størrelse med bare en single domstol. Måle denne plassen med målebånd.

•  Fjern hindringer. Innenfor dette området kan du finne store steiner, stubber eller annet rusk som må fjernes for å få gress tennisbane. Ta deg tid til å fjerne dem. Dette kan virke som en litt kjedelig skritt, men uten en kategorisk pakket jord, vil gresset tennisbane ikke være altfor imponerende.

•  velt din jord. Tar en spade, fjerne din nåværende gress. Når du har fjernet laget av gress, fortsetter velt jorda slik at fersk skitt er utsatt.

•  Ta ut steinene. Dette velt prosessen kan ha slått over steiner og hindringer igjen. Ta et øyeblikk, rake din spilleområdet for å fjerne og ytterligere slike hindringer.

•  Lei en stamper eller Steamroller. Din lokale jern forsyning butikken har vanligvis slike elementer til leie. Bruk rammer og tett pakke jord i din spilleområdet. Dette kommer til å gi den harde overflaten du trenger under ditt gress.

•  Spread gressfrø over spilleområdet. Vann i henhold til bruksanvisningen og la gresset begynner å vokse!

•  Merk din bakgård. Etter at gresset har vokst til 19mm er det klar for spill! 19mm er spille høyde. Så etter din gress som dyrkes til det nivået, merke din spilleflate med spray maling prikker på følgende måte. Markere utenfor omkretsen av retten din, som bør være ganske lett siden det er nøyaktig det området som du har lagt nytt gress. Etter at du har gjort det, gå til de innvendige linjene. Tegn en midtlinje på 39 fot. Dette er den skifter over hvilken nettet vil til slutt skal plasseres. Deretter, på hver side av nettet, merk ut 21 fot. Dette vil fungere som grensen for tjeneste domstol linjer. Endelig lage et merke i midten av bredden på domstol inne service domstol linjer. Dette vil til slutt dele serve inn i venstre og høyre. For et diagram, sjekk ut novasports.com og skriv i tennisbane på hovedsiden. Ta deg tid til å sørge for at dine prikker ser rett før maling alle linjene.

•  Paint linjene dine. Bruke spray maling (eller lime erstatning hvis du ikke ønsker markeringene for å være permanent.) Paint linjene ved hjelp av kritt merkene som din guide. I løpet av noen korte minutter, bør tennisbane virkelig begynner å ta form!

•  Kjøp en netto. Den siste tingen du trenger for tennisbane er en netto. Du kan kjøpe tennisbane garn på tennisuniversal.com eller hos din lokale sportsbutikk (sannsynligvis en spesiell rekkefølge.)

•  Installer nettet. Netto installasjon vil variere fra merke. For å holde det solid, grave et hull bredt og dypt nok for pol på hver side av retten din. Bland sement i trillebår (du trenger ikke mye.) Plasser stangen til hele og dekke med sement. La stangen hvile i to dager (når du ikke forvente regn!) Og deretter feste nettet. Igjen hver nettet vil ha litt forskjellige installasjonsveiledningen, men dette er en vanlig metode!

•  Slapp av og nyt. Nå kan du få en tennis fest og ha vennene dine over til å spille når som helst du vil. Gratulerer, du har bygget en tennisbane rett i bakgården!

Tips og advarsler


  • Hvis du har perfekt gresstorv som er lagt, vil du være i stand til å hoppe over dette trinnet hvis hagen din er flat. Men hvis du bare har den gjennomsnittlige krabbe gress verftet, vil du trenger å bump opp kvaliteten på plenen din.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler