Hovudside

Enkel måte å Vanntett Plywood

by Walther

Enkel måte å Vanntett Plywood

Den enkleste måten å vanntett kryssfiner er en kombinasjon av sliping og påføring av en sliping sealer for å skape et bånd til skogs som beskytter den mot vann, råte og mugg. Sliping sealer kan brukes til å forsegle tre som brukes inne og ute. Når treverket er impregnert, kan det være lurt å legge polyuretan eller en spesialitet utendørs behandling produkt avhengig av bruken av tre. Det første trinnet er å sand og forsegle treverket.

Bruksanvisning


•  Sand hver side av kryssfinér for å skape en glatt overflate. Start med 80-sandpapir for å fjerne de tøffeste stedene. Sand langs korn av veden i selv, back-og-tilbake bevegelser.

•  Gjenta slipeprosessen med 120-sandpapir for å oppnå en mer polert finish. Dette vil eliminere noen av de grov etterlatt av den 80-grit slipejobb.

•  Tørk av slipestøv med en lofri klut. Gi tid for støv å fjerne fra luften før du påfører sliping sealer for å oppnå så mye av et støvfritt miljø som mulig.

•  Påfør en generøs mengde slipe sealer til skogs med en pensel. Påfør med jevne tak til den eksponerte siden av skogen. Gi tilstrekkelig tid for sliping sealer tørke som per Manufacturera € ™ s instruksjoner, vanligvis 45 til 60 minutter.

•  Sand lett i mellom strøk ved hjelp av 120-sandpapir. Slipe sealer vil etterlate grove luftbobler som bør slipes ned for å oppnå en jevn overflate. Ikke sand altfor grovt og risiko fjerne hele pelsen. Påfør tre strøk med sliping sealer, men ikke sand veden etter den siste - og lett brukes - frakk.

•  Slå treverket etter at det tørker helt. Påfør sliping sealer på samme måte til den andre siden.