Hovudside

Rask rengjøring tips for huset rengjøringsmidler

by Walther

Både profesjonelle og hjemme rengjøringsmidler kan bruke raske rengjøring tips for å få fart på sine rengjøring. Med smart planlegging og god organisering, kan du lage din rengjøring tid mer produktiv og effektiv. Jobbe med de riktige produktene og de riktige strategier for å øke hastigheten og forbedre rengjøringstiden. Hvis du rengjør profesjonelt, kan dette hjelpe deg å tjene mer penger hver time, mens hjemme rengjøringsmidler kan frigjøre tid til andre aktiviteter.

Rengjøringsutstyr


Å ha rett forsyninger og verktøy er en av de beste tingene du kan gjøre for å fremskynde rengjøring. Organisere et solid plast tote med rengjøring børster, kluter og hansker. Inkluderer et glass renere, en alle formål spray renere, avfettingsmiddel, toalett bolle renere og eventuelle andre favorittprodukter. Mens et forkle kan være nyttig ved rengjøring, er du apt å finne det tungvint å bære forsyninger i din forkle og kan falle ned eller søle dem. Du kan også finne det nyttig å holde en full rengjøring tote oppe og en nede.

Declutter Først


Rengjøring klare overflater er raskere og enklere enn rengjøring rotete seg. Hvis du rengjør profesjonelt, sett retningslinjer for rot og søl. Det kan være lurt å kreve at rommene være ryddet før du kommer, eller bruke kurver til å fjerne rot. Forsøk på å rydde rundt elementer vil legge til tid til rengjøring. Hvis du er rengjøring ditt eget hjem, ta noen minutter å fjerne rot fra overflater før du gjør rent.

Bestille ditt arbeid


Arbeide i riktig rekkefølge kan dramatisk øke hastigheten på din rengjøringstiden. Ren fra topp til bunn. Spray alt med renhold løsning, og la rensemidler for å gjøre arbeidet sitt som du rengjør andre områder. I et bad, spray tellerne og dusj med vanlig rengjøringsmiddel, og rengjøre toalettet mens det går på jobb. Tørk av flatene ved hjelp av to hender; deretter rengjøre speilene og skinne krom. Rengjør gulvet siste, arbeider fra bak hjørnet av rommet til døren. Jobbe smart vil hjelpe deg med rask rengjøring som produserer et rent rom på svært kort tid.

Laget Clean


To personer kan arbeide raskere enn en. I stedet for å dele huset inn i seksjoner for å jobbe, jobbe sammen. Én person kan spray mens en annen våtservietter. I familien, dra nytte av rengjøring tid til å undervise oppgaver på en effektiv og rask måte.