Hovudside

Hvordan kjøpe Palm Trees

by Walther

Hvordan kjøpe Palm Trees

Palmer legge til en frodig, tropisk stemning til enhver landskapet. De er spesielt populære i bakgårder med bassenger, eller i områder som California og Arizona, selv om de kan finnes så langt nord som deler av Oregon og selv staten Washington. Før du kjøper din palme, men sørg for å ta litt tid å finne ut nøyaktig hva slags palme som passer din type klima.

Bruksanvisning


Hvordan kjøpe Palm Trees


•  Besøk din lokale barnehage. Dette vil gi deg en idé om hva arter av palmer er tilgjengelig i ditt område, samt prisklasser. Be om leverings priser i tillegg.

•  Tenk hvor stor du vil at treet. Mange palmer vokser svært høy. Sørg for å finne ut nøyaktig hvor høyt treet kommer til å få før du kjøper den. Mange huseiere feste med dverg palmer, som for eksempel den populære dverg Palmetto.

•  Tenk på din klima. Mens palmene er populære i California, mange vil ikke trives i noen av de nordlige områdene hvor frost er vanlig. Hvis du bor i et område som ser frost, må du velge en art som er hardfør, slik som Rhapidophyllum hystrix, eller Needle Palm.

•  Se på din landskapet. Vil din palmetre får nok sol og skygge? Vil du være i stand til å vanne den? Kjøpe et tre som tilfredsstiller behovene til landskapet. Hvis du har svært lite skygge og tørke betingelser, må du velge en palme som trives i varmt, tørt vær.

•  Bestem deg for hvor du skal transportere og plante treet før du kjøper håndflaten. Tommelfingerregel når du kjøper trær er å kjøpe den største du har råd til. Slik et palmetre vil være veldig tungt og vil trolig ta to eller tre personer til å flytte og plante det.