Hovudside

Hvordan Clean Tynne gardiner

by Walther

Tynne gardiner er delikat og kan bli viklet inn i en vaskemaskin. Vaskemaskinen er agitasjon kan snag eller rippe gardinene, slik at du med en ubrukelig rot. Håndvask delikat blonder og tynne gardiner er den eneste sikre måten å sikre å kunne fortsette å bruke dem. Etter vask, vil de tynne gardiner være klar til å rehang i minutter.

Bruksanvisning


•  Fjern de tynne gardiner fra sine stenger. Hvis de er meget støvete, rist dem forsiktig for å fjerne eventuelt overskudd av støv. Brett gardiner lengde klok og deretter i to, før de er foldet liten nok til å passe inn i en vask eller plastbeholder. Ikke bare dott dem opp.

•  Bruk kjøkkenvasken eller to plastbeholdere. Fyll hva du bruker omtrent halvveis full med varmt vann. Hvis du bruker plastbeholdere på gulvet, sitte dem på en gammel ark for å beskytte gulvet området fra vannsprut.

•  Legg bare et par spruter av din favorittrett væske. Du ønsker ikke en masse bobler, fordi det vil være å vanskelig å skylle ut. Hvis du er ved hjelp av plastbeholdere på gulvet, fylle en halvveis opp med skyllevann. Hvis du bruker en dobbeltsidig kjøkkenvask, bruke den ene siden til å vaske og den andre til å skylle.

•  Plasser de foldede gardinene inn i varmt såpevann. Forsiktig dytte dem ned for å senke dem helt. La dem suge i vann i 5 til 10 minutter. Bruk denne soaking tid til å rengjøre vinduene.

•  forsiktig swish gardinene rundt i vannet før du fjerner dem. Ikke dott eller vri dem når du fjerner dem fra vaskevannet. Klem så mye vann ut som du kan og skyv dem inn i det rene vannet. Skyll dem rundt med hånden.

•  Lay flere tunge håndklær ut på gulvet, bord eller benkeplate. Vri de tynne gardiner forsiktig ut og plassere dem i håndklær. Brette dem slik at de dekker håndkle overflate. Rull håndkleet opp som en gelé roll. La rullet håndkle sitte i noen minutter slik at den absorberer overflødig vann fra de tynne gardiner.

•  Rull håndkleet og rister forsiktig på tynne gardiner ut. De skal være nesten tørr. Hvis de ikke er det, re-rulle dem inn i tørre håndklær og vente et par minutter. Heng de tynne gardiner opp igjen mens de er litt fuktig.

Tips og advarsler


  • Kjøpe to store plast Totes og planlegger å rengjøre alle dine tynne gardiner på samme dag. Dette sparer tid og penger som du kan bruke det samme vannet for dem alle.
  • Fjern eventuelle ringer, klokker eller armbånd før du vasker gardinene for å unngå snagging dem på smykker.