Hovudside

Hvordan kan jeg få mine Peoner å vokse seg større?

by Walther

Hvordan kan jeg få mine Peoner å vokse seg større?

Peoner er en gammeldags og nostalgisk flerårig. De store fargerike blomster, nikker på tykke stilker med smale klem blader, ikke vare hele sesongen, men satt på et fargesprakende show for en uke eller to, og etterlater en hel busk som vil slå vakre høstfarger. Peoner ikke blomstrer det første året de er plantet og misliker å bli forstyrret. Ofte den andre årets blomstrer er ikke like spektakulært som du skulle ønske, men anlegget er lagring av energi hvert år. En ny fremvekst av peoner våren vil bringe større planter og mer blomstrer som peon modnes.

Bruksanvisning


•  Skjær tilbake fjorårets løvverk sent i høst eller vinter. Den peon vil ikke blomstre igjen etter sin første visning, men bladverket må holdes sunt hele sommeren. Bladverket er å samle og lagre energi for neste års blomster skjerm. Jo lengre bladene er sunt, kan jo mer energi bli lagret for større oppblomstringer.

•  gjødsle med et anlegg mat som har høyere mengder av fosfor, som oppmuntrer blomst produksjon, blant andre ting. Det er det andre tallet på gjødsel pakker. Bruk den lille rake å skrape i gjødsel i jorda rundt bunnen av anlegget.

•  Kutt av sideblomstrer. Noen peoner er "floriferous", som betyr at de kan produsere mer enn én blomst på stilken. Dette tvinger planten til å spre energi blant flere oppblomstringer i stedet for å konsentrere seg om en blomst. Når du kutter av de mindre datterselskap blomstrer, er all energien fokusert på en, som vil vokse seg større og showier.