Hovudside

Måter å redusere klimagassutslippene

by Walther

Måter å redusere klimagassutslippene

Drivhusgasser som fanger varmen i atmosfæren har vært knyttet til global oppvarming. Disse forurensningene, som karbondioksid, dannes fra forbrenning av fossilt brensel som naturgass, kull og bensin for å produsere energi - hovedsakelig for elektrisitet og transport. Redusere etterspørselen etter fossilt brensel ved å bruke mindre energi er den enkleste måten å redusere disse klimagasser, og er noe som kan gjøres på individuelt nivå.

Hjem Elektrisitet Bruk


Skru av lys når en plass ikke er i bruk og utnytte naturlig lys er en enkel løsning som kan tas til et nytt nivå. De fleste TV-er, stereoanlegg og datamaskiner har nå energisparende modus når du er i bruk, og LCD dataskjermer kreve opptil 50 prosent mindre energi da konvensjonelle skjermer. Faktisk er de fleste store apparater kommer også i et bredt spekter av energieffektive valg. Tradisjonelle gløde lyspærer bør skiftes ut med kompaktlysrør (CFL) pærer, som varer 10 ganger lenger og bruker to tredjedeler av energi. Ifølge US Environmental Protection Agency, hvis alle amerikanske husholdninger byttet ut én lyspære med en CFL, utslipp tilsvarende nesten 2 millioner biler ville bli eliminert. Mange nettselskapene gir gratis hjem energi revisjoner for å hjelpe forbrukerne med å identifisere områder som er energieffektive.

Oppvarming, kjøling og vannbruk


Nesten halvparten av energien som brukes i boliger går til oppvarming og kjøling. Kanalene som flytter luft fra en ovn eller sentral klimaanlegget inn i hjemmet kan være store energi wasters gjennom utette pakninger, så isolerende utsiden av disse kanaler kan forbedre effektiviteten av systemene så mye som 20 prosent. Legge tetningslister eller tetningslister rundt dører og vinduer kan også lavere oppvarming bruk mer enn 25 prosent. Du kan spare om lag 3 prosent på oppvarming kostnader for hver grad du senker temperaturen, så installere en programmerbar termostat er en god idé. Senke din varmtvannsbereder temperaturen sparer også energi, som gjør vaske klær i varmt eller kaldt vann. Det tar energi å rense og levere rent vann til boliger, så det er en god ide å bruke lav-flow dusjhoder og slå av vannet til du trenger det når du pusser tennene eller sjamponering.

Transport Bruk


Gårde mindre betyr færre klimagassutslippene. Ikke bruke bilen bare to dager i uken kan redusere disse utslippene med 1,600 pounds per år, ifølge EPA. Når du kjører, må du passe på bilen din er stilt opp og dekkene oppblåst riktig. Den høyre dekktrykk kan forbedre gass kjørelengde med mer enn 3 prosent, og hver gallon av gass lagret kutt 20 pounds av karbondioksid fra atmosfæren. Fikse en ut-av-tune bilen forbedrer gass kjørelengde med et gjennomsnitt på 4 prosent, mens fikse et alvorlig problem med motoren kan forbedre kjørelengde med så mye som 40 prosent.