Hovudside

Kan jeg bruke vaskemiddel for å vaske Whites stedet av Bleach?

by Walther

Kan jeg bruke vaskemiddel for å vaske Whites stedet av Bleach?

Når du vasker hvite, er blekemiddel en additiv og derfor ikke et nødvendig skritt. Selv om blekemiddel bidrar til å holde hvite lyse og er en effektiv flekk fighter og desinfeksjonsmiddel, noen mennesker ikke liker røyk eller kan ha en allergisk reaksjon på kaustisk substans. Heldigvis finnes det alternative løsninger for å holde hvite hvitt uten å måtte bruke blekemiddel.

Bleking Vaskemidler


Ved hjelp av din favoritt vaskemiddel er helt greit når du vasker dine hvite, så lenge du følger vaskeanvisningen. Men de fleste store merkene tilbyr en linje av spesialvaskemiddel med en ikke-klorblekemiddel alternativ som bidrar til å holde hvite hvit og er trygt for farger. Aktive enzymer i disse midlene er i stand til å fjerne smuss for å opprettholde hvithet uten å skade tekstilfibre. I tillegg er det ikke-klorbleke alternativ, som ikke er integrert i vaskemiddel, som kan brukes som et additiv.

Naturlige tilsetninger for Maintainence


Holde hvite fra å få snusket noen ganger krever mer enn bare å vaske vaskemiddel. Legge om en kopp natron sammen med vaskemiddel vil hjelpe hjelpemiddel i lysere klær. Eddik vil også bleke klær, i tillegg til å kvitte seg med rester fra vaskemidler. Bare helle opp til en kopp hvit eddik sammen med vaskemiddel av valg og vaske lasten som normalt. Legge til en kopp hydrogen peroxide til tøyet vil også holde tøyet hvitt.

Alternativer for Gjenopprette Whites


Når hvite er allerede ganske snusket, kan du fortsatt gjenopprette dem til - eller i nærheten av - sin opprinnelige lysstyrke med et triks som mange kokker bruker. Å holde sine strøk hvit og flekken gratis, kokker legge oppvaskmiddel til deres vask. Tilsett ca 1/4 kopp pulver oppvaskmiddel til dine hvite og vaske dem i varmt vann med vanlig vaskemiddel. Bleking agent fra oppvaskmaskin såpe vil forlate deg med rene, lyse hvite. Du kan også suge klær i sitroner eller sitronsaft og varmt vann og vask som normalt.

Solen


Ja, solen. For de som ikke ønsker å legge noe til deres vask med unntak av vaskemiddel, er det mulig å holde hvite hvitt ved hjelp av solen. Enten linje tørr eller la den hvite tøyet ut i solen. Ikke bare vil dette hjelpe lyse opp hvite, men det vil gi dem en naturlig frisk duft.