Hovudside

Slik fjerner blader fra toppen av en Pool Tarp

by Walther

Gjennom årstidene og temperaturen synke, mange mennesker må motvillig akseptere at deres dager med svømming i deres bakgård bassenget er over til neste sommer. Dette betyr at du må prep bassenget for de kjøligere månedene. Mens noen mennesker ville velge å tappe deres basseng, andre velger i stedet å bruke en presenning for å beskytte deres bassengvannet og filtre fra alger eller døde blader. Ved hjelp av en presenning forlater også bassenget åpent for en betydelig oppbygging av blader på presenning. Fjerne disse bladene er ikke på noen måte en vanskelig oppgave, og det er noen måter å gå om du gjør dette.

Bruksanvisning


•  Fjern bassenget presenning. En enkel måte å fjerne løv fra bassenget presenning er å fjerne presenning fra bassenget, ved hjelp av presenning seg som et nett. Når fjernet, kan du dumpe bladene på tunet og deretter kaste dem på vanlig måte.

•  Bruk en rake. Hvis du har en flat presenning (dvs. ikke en netto presenning), kan du bruke en rake til å dra bladene ut av bassenget presenning som du ville rake hagen din.

•  Blås bladene av. Hvis bassenget presenning er sikker, kan du bruke en løvblåser å blåse bladene off av presenning. Denne metoden tar bare noen få sekunder for å fjerne bladene fra din presenning.

Tips og advarsler


  • For å hindre skade på presenning, bruk en plast rake. Hvis du bruker en netto presenning, vurdere å bruke en kost eller stor børste i stedet for en rake som kan skade presenning.
  • Som tilfellet er når du bruker elektroverktøy eller annet elektronisk utstyr rundt vann, øve ekstrem forsiktighet.