Hovudside

Slik feilsøker en Lennox AC

by Walther

Lennox produserer en rekke av varme- og kjøleprodukter for boliger og bedrifter, og produserer også peiser, ovner og peisinnsatser. Selskapet er kanskje mest kjent for sine air condition enheter. Tilgjengelige Lennox air condition enheter er Energy Star-karakter, har en lyd fra mellom 62 dB og 76 dB og generelt skal fungere godt med lite forstyrrelser. Men hvis det oppstår problemer, kan feilsøking identifisere problemet og muligens tilby en løsning.

Bruksanvisning


•  Sørg for at klimaanlegget er koblet til et strømforsyningen og erstatte eller tilbakestille sikringer eller automatsikringer om nødvendig.

•  Kontroller at romtermostaten er slått på hvis klimaanlegget ikke ut til å være riktig kjøling. Innstille termostaten på en lavere temperatur enn omgivelsestemperaturen, slik at luftkondisjoneringsanlegget slås på. Klimaanlegget vil ikke fungere hvis termostaten er stilt ovenfor omgivelsestemperaturen.

•  Slå av strømmen til klimaanlegget, åpne frontpanelet og skyv filteret ut av enheten. Hvis filteret er merket "disponibel," se på kanten av filteret for å bestemme størrelsen og erstatte det med et nytt filter, som er tilgjengelig på de fleste jernvare og hjem reparasjon butikker. Hvis filteret er merket som gjenbrukbare, skyll med vann og noen dråper oppvaskmiddel inntil ren. Tørk filteret helt og skyv den tilbake i enheten i retning av pilene på filteret. Lukk tilgangspanelet og gjenopprette strøm til klimaanlegget.

•  Hvis klimaanlegget synes å være kjører kontinuerlig, men er ikke riktig kjøling, sørge for at klimaanlegget ikke er blokkert eller hindret av møbler, planter, leker, draperi, busker eller andre potensielle barrierer. Fjern eventuelle gjenstander fra rundt klimaanlegg ventilene.

•  Kontakt en autorisert servicetekniker hvis trinnene ovenfor ikke løser problemet.