Hovudside

Hjem Safety Checklist til Child Proof Home

by Walther

Hjem Safety Checklist til Child Proof Home

Rundt 70 prosent av barna som dør av utilsiktede skader husholdnings er 4 år og yngre, ifølge KidsHealth.org. Barn isolasjons et hjem før et nyfødt kommer og som barnet utvikler seg i alder og evne kan forhindre mange av disse skadene oppstår. En forelder må vurdere alt fra å holde knuselig objekter ut av barns rekkevidde til å sikre møbler.

Utsalgssteder


Stikkontakter bære risikoen for elektriske støt hvis en baby eller smårolling bestemmer seg for å nærme seg det med en metallgjenstand eller en annen gjenstand ut av nysgjerrighet. Outlet beskyttelse kan komme i to former: plater og deksler. Outlet plater overlappe hele uttaket området og enten lås eller på annen måte er vanskelig for barn å åpne. Konstruert av solid plast, en stikkontakt dekke innstikk eller plugger inn i uttaket selv.

Skap og skuffer


Små barn kan lirke åpne skap og skuffer. Kjøkkenskap og skuffer inneholder ofte skarpe kniver og andre matlaging instrumenter; baderoms skuffer og skap kan inneholde giftige vaskemidler og medisiner som kan være dødelig ved svelging av barn. For å sikre disse områder, installere barnesikret skap og skuffe låser og låser. Sikkerhets låsing enheter vanligvis har en liten lås eller knapp som må trykkes på en måte som ville være vanskelig for barn å oppnå.

Trapper


Trapper utgjøre en sikkerhetsrisiko for både små spedbarn som kryper og småbarn gamle nok til å gå ned trappen. Sikkerhet porter kan installeres på vegger og nærliggende korridorer eller områder som fører opp til trappa. Disse enhetene forhindre fallulykker ned trappa, og kan også blokkere tilgang til rom og off-limits områder du ikke vil at barna skal komme. Trapper må revurderes for småbarn 'skyld. For eksempel, sikre løse rekkverk og installere teppe eller trapp polstring for å myke fall i forekomme tilfelle ulykker.

Møbler


TV står og nightstands, salongbord, bokhyller og kommoder alle utgjøre farer for barn. For eksempel barn ofte bruke møbler til å trekke seg opp til en vandrende posisjon; noen møbler kan velte når dette skjer, knusing et barn. Noen møbler, for eksempel bokhyller, tv stands og kommoder, kan steadied ved å være forankret til gulvet eller veggen med møbler stropper. Hjørne og kant støtfangere enkelt installere på endene eller hjørner av møbler som kan ha skarpe kanter, for eksempel glass-top bord eller salongbord og underholdning stands som har tre hjørner.

Vanntemperatur


Ekstremt varmt vann kan føre til forbrenninger og tredje grads forbrenning på små barn, hvis ikke overvåket eller kontrollert. Den amerikanske Consumer Product Safety Commission anbefaler å installere anti-skålde enheter på kraner og dusjhoder, samt justering av varmtvannsbereder til 120 grader Fahrenheit. Anti-skålde enheter bidra til å redusere sannsynligheten for brannskader ved å svare på temperatur- og / eller trykkforandringer i vannet.