Hovudside

Hva er den beste måten å rense Pool Tile?

by Walther

Uansett hvor rent og glitrende klart du holde bassengvannet, hvis bassenget flis ser skittent eller har en snusket hvit film langs vannlinjen, ødelegger det hele effekten. Med litt innsats og noen smarte forebyggende vedlikehold, kan du gjøre dine bassenget fliser skinne og holde den stygge "badekar ringen" fra å gjøre bassenget en skamplett.

Fjerne og hindre Fet Scum


Bruk en lang håndteres basseng fliser børste og fliser renere å fjerne fet avskum. Noe svømmere slitasje på huden eller håret ender som regel opp på basseng flis. Kroppsoljer, solkrem, kremer, salver eller spray vil alt flyter på vannflaten. De kombinerer med skitt og rusk som blåser ut i vannet og til slutt bli en gummiaktig film på flisen. Bruke en lav-sudsing, ikke-såpe renere som Gysar F for å fjerne avskum. Det er en arbeidskrevende jobb som kan kreve tung skrubbing, spesielt hvis du ikke har renset flis på en stund.

Du kan forhindre mye av avskum buildup ved å legge enzymer til bassenget vann en gang per uke. Enzymer bryter ned organisk materiale og holde oljer og kremer fra forming som klebrige avleiringer i første omgang. De oljeaktige molekyler holde i suspensjon i vann til filtersystemet kan fjerne dem.

Fjerne og hindre kalkavleiringer


Kalkavleiringer på basseng flis vise seg som en snusket hvit eller grå buildup langs vannlinjen. Den beste måten å fjerne disse forekomstene er med en pimpstein. Dette vulkansk stein er vanskeligere enn kalsium, men mykere enn glass på basseng flis. Den beste måten å skrubbe bassenget flis med pimpstein er enten å komme ned på hender og knær langs bassenget mestring og skrubb fra utenfor bassenget, eller for å komme i vannet og jobbe deg rundt omkretsen. Etter at du har skrubbet av alle kalsium buildup, må du støvsuge opp rusk fra bunnen.

Forhindre kalsium buildup ved å holde bassengvannet i balanse. Bruk en god test kit og sjekke den kjemiske balansen minst en gang hver uke. Ideelle områder er 1,5 til 2,0 deler per million (ppm) for klor, et pH-område på 7,4 til 7,8, total alkalinitet på 80 til 100 ppm og totalt oppløst faststoffinnhold på 1000 til 2000 ppm.

Gjenopprette Tile Med Heavy Flekker og Innskudd


Hvis bassenget flis har blitt så sterkt farget og dekket med forekomster som normal rengjøring ikke vil ta dem av, kan det være på tide å ringe i de profesjonelle. Mange pool service selskaper tilbyr flis rengjøring og restaurering tjenester som ligner på sandblåsing. Men, de bruker media som er mykere enn sand som ikke vil skjære gjennom flisen glasur og ødelegge finish, slik som glassperler. Disse tjenestene kan ha tungt avsatt flis ser ny igjen i løpet av noen timer.