Hovudside

Hvordan rense avløpet på en inground bassenget

by Walther

Hvordan rense avløpet på en inground bassenget

Eie ditt eget svømmebasseng kan hjelpe deg å slappe av etter en lang dag på jobb, men hva hvis bassenget er årsaken til mer stress? Et tett svømmebasseng avløp kan være et stort problem, og kan ta med svømmebasseng bruken til å stoppe opp. Å renne tresko i inground bassenger kan være spesielt betenkelig, fordi det meste av rørleggerarbeid er underground og ikke lett tilgjengelig. Før du ringer et basseng reparatør, eller begynne å grave opp hagen din for å komme til rørene, er det et par ting du kan gjøre selv som bare kan tømme avløp.

Bruksanvisning


En manuelt fjerne store rusk i bassenget og rundt sluket, slik som løv, greiner og eikenøtter eller annet verksted avfall. Koble basseng vakuum og bruke den til å fjerne mindre rusk rundt sluket selv.

•  Slå av svømmebasseng filtersystem. Hvis avløpet er tilstoppet, kan du brenne ut motoren til filtreringssystem ved å kjøre det for lenge.

•  Fest en tresko-buster slange vedlegg verktøy til en hageslange. Du kan kjøpe tresko-buster verktøy ved bassenget forsyning avføring og på noen hjemme forbedring sentre. Vedlegget er en sylindrisk, pære-lignende vedlegg som passer inn i avløpet og sprenger den tette løs med høyt vanntrykk. Fest den andre enden av slangen til en utendørs vannkran.

•  Fjern dekselet renne fra svømmebassenget avløp.

•  Sett den tette-buster vedlegg så langt ned i sluket som det vil passe. Tresko-buster verktøyet vil utvide og forsegle sluket når du aktiverer vannet, så du trenger ikke å holde den på plass.

•  Slå på vannkranen på sakte. Vanntrykket vil bygge og tresko buster vil utvide og sprenge den tette gratis med en høytrykks strøm av vann. Du skal bare ha å slå vannet på i noen sekunder før den tette er brutt fra hverandre.

•  Slå av vannkranen. Ta av slangen og tresko-buster vedlegg fra avløpet. Installere dreneringsdekselet. Snu filtreringssystem på igjen, og støvsuge opp eventuelle rester som ble tvunget tilbake i bassenget ved den tette Buster. Avløpet bør være helt klart.