Hovudside

Hvordan å plante blomster som Kaniner Hate

by Walther

Hvordan å plante blomster som Kaniner Hate

Starte en blomst eller grønnsakshage er en glede for noen gartner. Det gir deg en unnskyldning for å komme utenfra, få hendene inn i skitt og velge et utvalg av planter til å vokse og skape. At gleden er imidlertid regnet på av noen standard hage skadedyr, som biller, snegler og kaniner. Disse skadedyr og dyr invadere en hage å sluke ømme blader, vokser skuddene, røtter, blomster og til og med frukt og grønnsaker. Å avskrekke kaniner fra premie bønner og liljer, plante en kant av kanin-repelling blomster, eller planlegge en hel hage av blomster som kaniner hater.

Bruksanvisning


•  Planlegg hagen layout, og avgjøre om du kommer til å plante kanin-repelling blomster som en defensiv hage kant eller som hovedrett. Hvis du plante blomster som en grense, forberede jorda i grensen av blomst eller grønnsakshage. Hvis du plante disse plantene som den viktigste hagen, forberede hele nettstedet. Vurdere å plante en grense for din eiendom, samt å holde alle kaniner ut.

•  Endre jorda i noen plantestedet. Velg mellom en rekke av blomster som lukter sterkt nok til å slå tilbake kaniner, inkludert ringblomster, begonia, Impatiens, glem-me-nots, lavendel, asters, verbena, Lantana og rhododendron. Plante blomster i henhold til sine individuelle planting krav og i henhold til hagen din tilbud. Plante marigolds og begonier i full sol, og aster, rhododendron og lavendel i kjøligere, delvis skyggelagte områder. Vanne hagen med to inches av vann etter planting.

•  Oppretthold defensiv grensen og plante som nødvendig. Årbøker som marigolds og begonier dø i høst, så du trenger å plante disse nettstedene for fortsatt beskyttelse. Rhododendron, asters, verbena, lavendel og lignende er stauder, og vil komme tilbake år etter år med kontinuerlig omsorg.

Tips og advarsler


  • Omfatte ytterligere pest-repelling planter som oregano, basilikum, timian, rosmarin, hvitløk og løk i din planting ordningen for helårs beskyttelse.