Hovudside

Cedar Trees i vinter

by Walther

Cedar Trees i vinter

Sedertre er evergreens, som betyr at de beholder sine grønne nåler gjennom hele året, også om vinteren. Eviggrønne trær ikke trenger ekstra omsorg i vintermånedene.

Dvalen


I motsetning til løvtrær, trenger sedertre og andre evergreens ikke angi et sovende periode i løpet av vinteren. Selv om deres rate av fotosyntese bremser, sine mørke, voksaktig nåler beholde vann og absorbere så mye av den lave vinterlyset som de kan. Dette gjør at trærne for å fortsette å vokse sakte.

Vinter Damage


Strenge vintre og til skade sedertre. Sen frost og snø har potensial til å fryse og drepe ny vekst, og is stormer kan bryte og knekke bark og grener av sedertre. Tidlig om våren forsiktighet for å reparere vinterskader er viktig for å forebygge sykdom og andre problemer.

Sykdommer


Noen sykdommer, som sedertre-eple rust, forbli på deres verts sedertre over vinteren og begynne å påvirke treet igjen som temperaturene stiger. Se etter tegn til sykdomsproblemer kort tid etter vinteren er over kan bidra til å forhindre alvorlige skader på treet senere.