Hovudside

Hvordan få ut en Sticky Stain på en Fleece Shirt

by Walther

Hvordan få ut en Sticky Stain på en Fleece Shirt

En klebrig flekk på din fleece skjorte fører to problemer ved at stickiness av flekken tiltrekker seg mer smuss. Uansett hva årsaken til den klebrige flekken er, må den klebrig brytes ned for å fjerne den fullstendig. En kombinasjon av naturlige forsyninger og forsyninger fra butikken hjelper deg å takle en klebrig flekk på en fleece skjorte, slik at du kan fjerne skitt-tiltrekke flekken.

Bruksanvisning


•  Legg den fleece skjorte på en arbeidsflate med klebrig flekken vendt opp. Fukt en ren klut med hvit eddik og legge eddik-gjennomvåt klut på klissete flekken. La eddik å suge inn i klebrig flekken i 20 minutter.

•  Løft eddik-gjennomvåt klut fra fleece skjorte og pensle den seige flekken med en tørr, gammel tannbørste. Hvis den sitter rester av flekken ikke starter å bryte vekk fra fleece og danner små baller, og hell mer eddik på kluten og legge kluten over flekken for en annen 20 minutter.

•  Skrubb klebrig flekken med den gamle tannbørste og fjerne så mye limrester som mulig.

•  Hell renseri løsemiddel på gjenværende klebrig flekk på din fleece skjorte. Tillate løsningsmidlet å sitte på flekken i 15 minutter for å bryte opp eventuelle gjenværende rester.

•  Vask din fleece skjorte ifølge bruksanvisningen. Tilsett 1 kopp hvit eddik i vaskevannet sammen med vaskemiddel for å være sikker på noe klissete som gjenstår er fjernet. Kontroller at flekken er helt fjernet før du legger inn fleece skjorte i tørketrommelen.