Hovudside

Vann funksjoner for svømmebasseng

by Walther

Vann funksjoner for svømmebasseng

For huseiere som finner sin bakgård svømmebasseng kjedelig, og legger en vann-funksjonen kan legge til drama eller interesse til utseendet av deres verksted. Flyter, flytting eller sprøyting vann ofte skaper en mer rolig stemning, men vann funksjoner kan også brukes til å gi et basseng en mer lunefull utseende også. Vurdere den samlede effekten som du ønsker å lage, og budsjettet, når du velger hvilke funksjonen fungerer best for ditt basseng.

Fosser


En foss kan gi svømmebassenget en dramatisk look eller en rustikk, naturlig følelse avhengig av hvilken stil du velger. Ark fosser består av en marmor eller stein avsats, som vann renner over i et ark. Sheet fosser kommer i forskjellige størrelser og former, slik at de kan monteres i de fleste bassenger for raskt å lage en elegant og sofistikert utseende. Du kan også lage et ark foss med en hamret metall finish for et mer moderne utseende. Rock fosser kan brukes til å skape et mer naturlig utseende for bassenget. I stedet for vann faller over en hylle som i et ark foss, er en rekke steiner brukt som et spor for vannet å strømme ned. Pre-fabrikerte rocke fossefall er tilgjengelig, som kommer i ett stort stykke som kan plasseres på bassengkanten. Tilpassede stein fosser kan også bygges om du ønsker en mer dramatisk eller forseggjort utseende. Du kan også bruke store steinblokker eller steiner som allerede er i hagen din som en del av fossen.

Fontener


En fontene kan være et godt alternativ hvis du ønsker å legge et stykke kunstverk til bassenget. Fontener kommer i en rekke former og størrelser, så du bør være i stand til å finne en som matcher design ordningen av bassenget og verksted. En fontene består av en struktur med en stuss som sprayer vann. Fountain strukturer kommer i en rekke stilarter, som havfruer, delfiner eller fisk, og er vanligvis laget av stein. Du kan også ha noen fontener skreddersydd for å passe formen og følelsen av bassenget.

Laminarsegmenter Jets


Laminære jets kan lage 7 til 8 meter høye strømmer av vann som bue inn ditt basseng. De er vanligvis installert i dekket rundt bassenget, men de kan også plasseres i nærliggende busker og plantasjeeiere eller i gulvet i bassenget. Du kan også velge å legge fiberoptisk belysning til dysene så farget lys passerer gjennom strømmer av vann som de faller ned i bassenget.