Hovudside

Hvordan Dry Clean en Carpet

by Walther

Rengjøring et teppe kan være et reelt ork. Konvensjonell rengjøring med vann og rengjøringsmidler kan være et mareritt. Renseri er et mindre rotete måte å få jobben gjort. Det finnes flere forskjellige måter, bare velge hvilken som er best for deg. Les videre for å lære hvordan å tørke ren et teppe.

Bruksanvisning


•  Skum teppe rengjøringsmidler er en måte å rense teppet. Man kan dekke et stort overflateareal, og ingen skylling er involvert. Bare spray skum over det ønskede området som skal rengjøres og la sitte. I de fleste tilfeller, kan teppet skal suges etter 30 minutter. Skummet utgivelser skitt og flekker fra teppet og vakuum tar dem bort.

•  Det er en annen metode for tørr rengjøring kjent som bomull panser metoden. Det innebærer en maskin som har flere pads som spinner. En oppløsning påføres elektrodene, og rotasjonen av innretningen slår smuss fra teppet. Teppet kan deretter bli gitt en gang over med et vakuum for å fjerne det gjenværende smuss.

•  En tredje måte å tørke ren et teppe innebærer et renseri sammensatte. Rengjøringsmiddelet ligner våt sagflis, og noen har en sitrus lukt. Produktet er børstet inn i teppet, og fester seg til smuss. Smuss og tørr mix blir deretter støvsugd, forlater teppet skitt-fri.

•  Noen av disse valgene kan være et flott alternativ til den vanlige varmt vann utvinning metoden. I de fleste tilfeller er det mindre kostbare, også.