Hovudside

Slik installerer Sun-Cap Solar Blanket

by Walther

Slik installerer Sun-Cap Solar Blanket

Ved hjelp av en Sun-Cap solar teppe kan øke temperaturen i bassenget etter seks til åtte grader og redusere fordampning, spare både energi og vannforbruk. Å installere en solenergi teppe på riktig måte, må du sørge for at teppet er riktig størrelse og form for bassenget. En feilmontert teppe vil ikke varme opp bassenget effektivt, og det kan blåse av overflaten av bassenget på en vindfull dag. Hvis teppet er riktig installert, bør teppet bo trygt på bassenget uten grommets eller andre ankere.

Bruksanvisning


•  Rull ut solar teppe og drar det forsiktig, boble-side ned, over overflaten av bassenget. La den stå der i minst to solrike dager for å eliminere eventuelle folder på grunn av emballasje.

•  Kutt teppe nøye, slik at den strekker seg 8 til 10 cm opp bassengveggen på alle sider.

•  Skjær en klaff fra solenergi teppe til å passe inn i skimmer av bassenget. Dette vil gi en åpning til skimmer boksen slik at du kan slange eventuelle rester fra toppen av solar teppe inn i boksen før du fjerner teppet.

•  La teppe på bassenget for en dag eller to før du fullfører den endelige trim.

•  Trim kantene på teppet, slik at de bare kjøre 5 til 8 cm opp sidene av bassenget. Dette vil varme bassenget mest effektivt, samtidig som vi holder teppet på plass og hindrer rusk fra å falle fra dekselet i bassenget.