Hovudside

Hvordan endre en Klor Pool til en Salt eller Mineral Pool

by Walther

Hvordan endre en Klor Pool til en Salt eller Mineral Pool

Mens ideen om å ta en dukkert i din egen bakgård bassenget kan være tiltalende, kan vedlikehold av et basseng være en nedtur. Klorerte basseng krever hyppig rengjøring og vedlikehold som mange huseiere dona € ™ t ønsker å forholde seg til. Konvertering svømming oase til en naturlig saltvannsbasseng er en enkel og økonomisk måte å tilbringe mer tid i bassenget og mindre tid på å spille pool gutt.

Bruksanvisning


•  tømme bassenget og rengjør den med basseng renere og et basseng børste. Skrubb ned sidene og bunnen av bassenget og skyll med ferskvann.

•  Trekk ut eksisterende klorfilteret og basseng pumpe og plugg saltvann generator pakke inn i pumpen. Plasser saltcellen inne i returvannet linje, som ligger mellom pumpen og filter og bassenget. Plugg kontroll ledningene fra generatoren inn i saltvann celle, og strømmen på enheten.

•  Legg ferskvann til bassenget og kjøre saltvann generator og pumpe for å skylle ut eventuelle gjenværende kjemikalier. La pumpen og generatoren på i minst to dager for å sikre at komponentene arbeider fullstendig.

•  Hell i en pose med basseng salt om gangen og la pumpen gå i minst en time for å flytte saltet vann rundt bassenget for jevn fordeling. Sjekk saltinnholdet måleren på siden av bassenget, og legger mer salt inntil måleren når et nivå mellom 3000 og 3500 deler per million. Dette forhold mellom salt og vann genererer nok naturlig klor for å holde vannet trygt, uten å være altfor salt.

•  Overvåk saltvann nivåer gang per måned, og legger mer salt hvis forholdet synker for lavt. Hvis været har vært ekstremt varm, vil fordamping føre til bassenget for å bli for salt. Tilsett mer vann til saltholdighet utvanner til anbefalte nivåer.