Hovudside

Innendørs Plant Tips for gule blader

by Walther

Innendørs Plant Tips for gule blader

Innendørs plante problemer noen ganger oppstå fra å glemme at planter begrenset til en pott - og til et liv innenfor murene som blokkerer sola - trenger forskjellig omsorg fra utendørs planter når det gjelder vann, ernæring, lys og rom. Gulfarging av bladene er et symptom som oppstår når noen av disse forholdene ikke er tilstrekkelig. Heldigvis, i de fleste tilfeller er det mulig å reversere situasjonen med en enkel endring i hvordan du bryr deg for innendørs planter.

Tilstrekkelig vanning


Rot råtne i potteplanter oppstår når planterøttene sitte i soggy jord. Over vanning, tung jord med dårlig drenering og potter uten dreneringshull føre til rot råtne. Over overflaten, vil du legge merke til gulfarging av bladene som et symptom på rot råtne. Men under bakken røttene har blitt svart og slimete. Rot råtne unngås ved å skylle potteplanter bare til vannet begynner å dryppe fra pottene dreneringshull. Ytterligere vann er ikke nødvendig på nytt til jorden under overflaten blir tørr.

Balansert Ernæring


Da over befruktning skjer, potteplanter utvikle gule blader. Suspen fôring helt og soaking jorda for å lekke salter akkumulert i det bidra til å løse problemet. Skifte potting mix er et annet alternativ, men det er nødvendig å følge en streng fôring tidsplan for å hindre at problemet oppstår.

Tilstrekkelig Klorofyll Produksjon


Klorofyll er en grønn stoff på blader som planter bruker til å slå solens stråler inn mat. Når plantene ikke kan produsere klorofyll, blir deres løvverk gul. Denne tilstanden kalles "chlorosis", og det har flere forskjellige årsaker: jern-mangelfull jord, høy pH og rot problemer. Potting potteplanter i mikser laget spesielt for dem gir sine røtter et tilfredsstillende miljø, men blander bare komme med en begrenset mengde næringsstoffer. Etter noen uker, er det nødvendig å supplere et innendørs anlegg kosthold med et vannløselig gjødsel. Hvis chlorosis oppstår på grunn av rot skade, er tilstrekkelig ernæring ikke hjelpe fordi de skadde røtter ikke får tilgang til næringsstoffer. Skifte anlegget er nødvendig.

Tilstrekkelig lys


En av de appellerer til mange potteplanter er deres tilpasningsevne til dårlige lysforhold. Men de trenger fortsatt litt lys - enten høy, middels eller lys - fra solen eller en kunstig kilde. Uten det, stueplanter utvikle gule blader. Forstå typen belysning dine houseplant behov og gi det løser problemet med bleke blader hvis ingen andre ugunstige forhold eksisterer.

Romslige Pots


Stueplanter 'røtter utvikle akkurat som utendørs plantenes røtter, men de går tom for plass og trenger repotting. Hvis de bo i en liten pott for lenge, de vokser rundt i sirkler inne i potten, danner en stram roten ballen, referert til som pot-bundet røtter. I denne formen er det vanskelig for dem å få tilgang til fuktighet og næringsstoffer. Gulning løvverk er ett symptom på pot-bundet røtter. Cutting vertikale åpninger gjennom røttene og spre dem ut i en større pott hjelper dem begynner å vokse ut igjen i stedet for rundt.