Hovudside

Hvordan å finne en lekkasje i en over bakken pool

by Walther

Hvordan å finne en lekkasje i en over bakken pool

En over bakken bassenget er fint for folk som har begrenset plass og vil ha noe som barna kan nyte uten å gå til et offentlig basseng eller strand. Imidlertid kan vinyl liners i bassenget våren en lekkasje hvis en skarp tånegl kommer i kontakt med den, eller hvis noen skarpe gjenstander gjør det i bassenget. Det er en enkel måte å finne lekkasjen i en over bakken svømmebassenget som ikke vil ta mye tid.

Bruksanvisning


•  Gå rundt over bakken pool barfot. Bo så nær bassenget som mulig, slik at du finner det området som er den våteste. Dette vil være det området som begynner å inspisere først.

•  Klatre inn i bassenget og sette på et par briller. La vannet bosette etter at du komme inn og sakte flytte til området der du lagt merke til det var den våteste utenfor bassenget.

•  Sakte går under vann og se etter ørsmå bobler på liner. Hvis du finner et område med mange bobler, tørk bobler av og se om de dukker opp igjen. Noen ganger kan en lekkasje er ikke så synlig som andre. Hvis du ikke kan finne noen bobler eller er usikker på om det du har funnet er en lekkasje, gå ut av bassenget.

•  Fyll øyet dropper med rød konditorfarge. Få tilbake i bassenget. Hold fingeren over åpningen av øyet dropper før du er under vann. Plasser øyet dropper en tomme fra basseng duken der du tror lekkasjen er og fjerne fingeren for å la ut noen konditorfarge. Se for å se om fargestoff suges gjennom foringen hullet. Fortsett til du finner stedet hvor konditorfarge suges gjennom hullet.

•  Bruk svart fargestift for å markere stedet hvor hullet er, slik at du kan reparere den.