Hovudside

Typer basseng Fosser

by Walther

Typer basseng Fosser

Basseng fossefall er et naturlig utseende måte å dekorere basseng. De er vanligvis laget av falske rock og er designet for å etterligne virkelige fossefall.

Ledge Foss


Avsats fosser har en utstående hylle over hvilke vannkaskader som en gjennomsiktig ark inn i bassenget. Noen skape en hvit vann effekt når fossen kolliderer med bassenget.

Natural Rock Waterfall


Denne stilen er utformet for å ligne en stein haug hvorfra vannet renner ut av mindre hull og strømmer ut av et større hull i midten av bergarten.

Boulder stil Waterfall


Steinen stil har falske bergarter som er skåret for å ligne to eller tre stablet steinblokker i stedet for steiner. Vann faller ut av steinblokker på en måte som ligner på både hylle fossen og naturlig stein foss.

Skifer Foss


Denne stilen av fossen er ikke like naturlig som de andre. En vegg er bygget ut av stablet skifer og et lite basseng er plassert på toppen, som skyter ut et vann ark ligner på avsats foss.

Torch Vedlegg


Enhver type basseng foss kan bli eksotisk om natten med fakkelen vedlegg. Basseng foss fakler bruke citronella olje og er ganske trygg.